Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021

Λάκης Βασιλειάδης: Δέσμευση ποσού 300.000€ για έργα υποδομής στην Αλμωπία

Δελτίο Τύπου

Με δύο αποφάσεις της Γενικής Γραμματείας Υποδομών δεσμεύθηκε ποσό 300.000€ για έργα υποδομής στο Δήμο Αλμωπίας. Πρόκειται για έργα άμεσης ανάγκης για την περιοχή τα οποία αφορούν την ανάπλαση της κεντρικής Γέφυρας Λουτρακίου, τη διαπλάτυνση της Γέφυρας Προμάχων-Λυκοστόμου, τη διαπλάτυνση της Γέφυρας από την Πυροσβεστική Αριδαίας προς την Πιπεριά και τη μελέτη Πεζογέφυρας Αλώρου.

Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης είχε πραγματοποιήσει σχετική συνάντηση για το θέμα με τον τότε Γενικό Γραμματέα και σημερινό Υφυπουργό Υποδομών κ. Γ. Καραγιάννη, μαζί με τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Χρ. Μπάτση και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Υπηρεσιών Δόμησης & Προγραμματισμού κ. Ι. Κετικίδη. Ακολούθησε η σύνταξη των απαραίτητων τεχνικών δελτίων καθώς και των προϋπολογισμών των έργων από τις υπηρεσίες του Δήμου και σήμερα τα έργα μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Με αφορμή την εξέλιξη αυτή, ο Λάκης Βασιλειάδης δήλωσε:

«Με συνέπεια και μεθοδικότητα οι συντονισμένες προσπάθειες όλων των φορέων πιάνουν τόπο, με άμεσο θετικό αποτέλεσμα στην καθημερινότητα των πολιτών και των επαγγελματιών της περιοχής, των οποίων οι μετακινήσεις θα βελτιωθούν αισθητά.»

Οι αποφάσεις είναι διαθέσιμες στους συνδέσμους https://bit.ly/3oTi1mB και https://bit.ly/2YDRHlE. Επισυνάπτεται φωτογραφία αρχείου από τη συνάντηση στο Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365