Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Θεσσαλονίκη: Νεκρή 60χρονη από κορονοϊό, ήταν μέλος αδελφότητας... ανεμβολίαστων

Ήταν μέλος αδελφότητας γυναικών

«Έχασε τη μάχη» με τον κορονοϊό μία γυναίκα 60 χρονών στη Θεσσαλονίκη, η οποία ήταν μέλος αδελφότητας γυναικών.


H 60χρονη που έχασε τη ζωή της φέρεται να ανήκει σε μια από τις “σκληροπυρηνικές” αδελφότητες γυναικών στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, εκεί όπου τα ποσοστά των ανεμβολίαστων, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών, αγγίζουν σε ποσοστό το 80-90%, όπως αναφέρει το GRTimes.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στη συγκεκριμένη κοινότητα είναι όλοι ανεμβολίαστοι, ενώ αρνούνται πεισματικά να δεχθούν ιατρική βοήθεια, τουλάχιστον εκτός αυτής ή να μεταφερθούν σε νοσοκομείο.


Για τον θάνατο της γυναίκας, η οποία άγνωστο παραμένει για πόσο καιρό νοσούσε από κορoνοϊό, ειδοποιήθηκε την Πέμπτη και η Αστυνομία η οποία μετέβη στο σημείο και κατέγραψε το περιστατικό.

1 σχόλιο:

  1. Μην ασχολείστε με αυτούς. Αφήστε τους να ζουν στον κόσμο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365