Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

ΕΠΣ Πέλλας: Δείτε τις αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπής

Δείτε τις αποφάσεις

Σας γνωρίζουμε τις αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσής μας της 7-10-2021.


ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΑΡ.ΔΕΛ. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΔΡΑ               ΑΓ. Ε


ΠΟΙΝΕΣ ΑΠΟ 2-10-2021


ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ Δ. 1459239 Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΝΙΣΣΑΣ      2. 20

ΛΕΜΟΝΑΚΗΣ Α. 1355117 ΠΑΣ ΞΙΦΙΑΝΗΣ 1. 10


Τα πρόστιμα των παραπάνω ποινών πρέπει να καταβληθούν στην Γραμματεία της Ένωσης Πέλλας μέχρι 19-10-2021.


-Κατακυρώνεται ο αγώνας κυπέλλου, της 3-10-2021, μεταξύ των ομάδων ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ, με σκορ 3-0 υπέρ της ομάδας του σωματείου ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ, μηδενίζεται η ομάδα του σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ και επιβάλλει σε αυτό χρηματικό πρόστιμο 50Ε, το οποίο πρέπει να καταβληθεί στην ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ μέχρι της 19-10-2021, επειδή δεν προσήλθε να αγωνιστεί στον παραπάνω αγώνα, βάσει των διατάξεων του ΚΑΠ της ΕΠΟ.


-Κατακυρώνεται ο αγώνας κυπέλλου, της 3-10-2021, μεταξύ των ομάδων ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ-ΑΡΗΣ Π ΗΛΙΑ, με σκορ 3-0 υπέρ της ομάδας του σωματείου ΑΡΗΣ Π ΗΛΙΑ, μηδενίζεται η ομάδα του σωματείου ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ και επιβάλλει σε αυτό χρηματικό πρόστιμο 50Ε, το οποίο πρέπει να καταβληθεί στην ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ μέχρι της 19-10-2021, επειδή δεν προσήλθε να αγωνιστεί στον παραπάνω αγώνα, βάσει των διατάξεων του ΚΑΠ της ΕΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365