Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

Αριδαία: Έκλεισαν οι τρύπες στους δρόμους - Άμεση ανταπόκριση του Δήμου στο δημοσίευμα του Aridaia365

Δείτε τις φωτό
Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζει η πόλη της Αριδαίας εξαιτίας της κακής κατάστασης του οδοστρώματος. Ένα πρόβλημα το οποίο γίνεται μεγαλύτερο όταν βρέχει, αφού εμφανίζονται κι άλλες τρύπες στους δρόμους.

Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενη ανάρτηση μας, τις προηγούμενες μέρες εξαιτίας των αλλεπάλληλων βροχών εμφανίστηκαν πολλές νέες τρύπες στο οδόστρωμα της πόλης, δημιουργώντας προβλήματα στους οδηγούς. 

Σήμερα και μετά το δημοσίευμα του Aridaia365 συνεργεία του Δήμου Αλμωπίας έκλεισαν κάποιες από τις τρύπες, δείχνοντας άμεση ανταπόκριση. Ενώ τις επόμενες μέρες θα κλείσει μια μεγάλη που βρίσκεται στην οδό Αγίων Θεοδώρων, όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτό.

Πρέπει να τονίσουμε πως για να πραγματοποιηθούν οι συγκεκριμένες εργασίες θα έπρεπε να σταματήσουν οι βροχές, με την σημερινή μέρα να θεωρείται ιδανική.

Δείτε τις φωτό:











4 σχόλια:

  1. Υπάρχουν ακόμα λακκούβες επικίνδυνες. Καν τε μια βόλτα κ κλείστε τες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στον δήμο δεν υπάρχει μονο η αριδαία...υπάρχουν και άλλα χωρια. Ελάτε να κλεισετε λακούβες και να καθαρίσετε τα φρεατια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην προτελευταία φωτο φαίνεται η τέχνη: Πρώτα τσιμένταραν την άσφαλτο και τώρα ασφάλτωσαν το τσιμέντο. Στην Αριδαία όταν δεν έχουν άσφαλτο, τις τρύπες τις καλύπτουν με ....τσιμέντο. Είναι γεμάτη από τσιμενταρισμένη άσφαλτο και ασφαλτωμένο τσιμέντο. Όχι όχι δεν είναι ούτε για γέλια, ούτε για κλάματα. Είναι Για σεμινάριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάντε μια βόλτα στα χωριά. Η Σωσανδρα υποφέρει εδώ κ χρόνια. Δείτε τι γίνεται στις γειτονιές, στους κεντρικούς δρόμους. Μπαλώματα κάνουν με λεπτές στρώσεις ασφάλτου για οικονομία. Κάθε βροχή ξανά ανοίγει ότι φτιάξατε. Επιτέλους κάποιος ας ασχοληθεί σοβαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365