Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 3/10 Κριός 

Ακόμα κι αν δεν μπορείς να εξηγήσεις την αισθητά πιο έντονη χαρούμενη διάθεσή σου…. μην την αμφισβητείς! Είναι η υπόσχεση αγάπης που πυροδοτεί το κέφι σου ή ως συνήθως βλέπεις κάτι που ήταν οδυνηρά θαμπό, να γίνεται τώρα πολύ πιο διαχειρίσιμο?
Ίσως, μια μικρή αλλαγή στην ερωτική σου ζωή, είναι το μόνο που χρειάζεται για να σου θυμίσει πόσο γρήγορα μπορεί να εκδηλωθεί η μαγεία. 

ζώδια ταύρος

Το ζώδιό σου είναι ένα από τα δύο πιο δημιουργικά ζώδια. Γι’ αυτό δες τι μπορείς να κάνεις για να αξιοποιήσεις ένα εμπνευσμένο ταλέντο σου και να βοηθήσεις ν’ ανθίσει η ερωτική σου ζωή!
Ένα ειλικρινές, ευφάνταστο μήνυμα ή μια χειρονομία, μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα από το να φέρει απλά ένα χαμόγελο στο πρόσωπο του εραστή σου.
Είτε προσφέρεις κάτι καλλιτεχνικό είτε αυτό που λες προέρχεται από τα βάθη της καρδιάς σου, θα έχει μεγάλη απήχηση στον αγαπημένο σου. 

ζώδια σήμερα 03/10 δίδυμοι

Τα ερωτικά σου θέματα αποκτούν μια ισχυρότερη ονειρική ατμόσφαιρα αυτή τη στιγμή. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κινδυνεύεις να πετάξεις στα σύννεφα και να πέσεις απότομα στη Γη. Τα όνειρά σου μπορούν να γίνουν η πύλη για ανεκμετάλλευτες παθιασμένες δυνατότητες. Μερικές φορές ο έρωτας, εκρήγνυται σε μια πνευματική ή αιθέρια εφαπτομένη – και πάντα κρύβεται ένα ειδικό μήνυμα… όταν συμβαίνει αυτό! 

ζώδια καρκίνος

Ο έρωτας μπορεί να είναι πηγή σύγχυσης τώρα, αλλά είναι απαραίτητο να παρακολουθείς προσεκτικά τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν τα ερωτικά σου θέματα, στην υγεία σου. Για παράδειγμα, ένα ρομαντικό θέμα μπορεί να σε κάνει να κοιτάς το ταβάνι μέχρι το πρωί. Ό, τι κι αν σκέφτεσαι, υπάρχει λύση. Μπορεί να περιλαμβάνει ένα τολμηρό βήμα, αλλά η ηρεμία που θα πετύχεις, θα αξίζει τον κόπο.

ζώδια σήμερα 03/10 λέων

Αν σκέφτεσαι ένα καινούργιο τρόπο συνεργασίας με τον εραστή σου, να είσαι σίγουρη πως θα ξεκινήσει άμεσα ένα νέο παθιασμένο κεφάλαιο. Αν γίνεις πιο ανοιχτόμυαλη στην απόλαυση ερωτικών στιγμών με τον εραστή σου, σημαίνει πως θα έρθετε πιο κοντά σαν ομάδα. Ίσως, βιώνετε μαζί κάποια επιτυχία και θα μπορούσατε να σηματοδοτήσετε την αρχή της.

ζώδια παρθένος

Μπορεί να σου έρχονται ιδέες ή παθιασμένα οράματα συχνά και με έντονη δύναμη. Υπάρχουν όμως οφέλη σ’ αυτό, ειδικά αν η ονειροπόληση οδηγεί σε καταιγισμό ιδεών! Το σύμπαν είναι πρόθυμο να σου προσφέρει αποκαλύψεις που μπορούν να μεταμορφώσουν τον συναισθηματικό σου κόσμο τώρα. Αν νομίζεις πως χρειάζεται, κατέγραψε τες για να μην τις ξεχάσεις. Είναι πραγματικά πολύ σημαντικές. 

ζώδια σήμερα 03/10 ζυγός

Τα ερωτικά σου φαίνονται άβολα και αποπνικτικά. Να έχεις όμως υπόψη, πως η ερωτική σου ζωή είναι δική σου υπόθεση. Αν κάτι που βιώνεις ρομαντικά ή προσωπικά δημιουργεί μαύρα σύννεφα, δεν χρειάζεται να επηρεάσει τους άλλους. Γι’ αυτό αν είναι απαραίτητο, κάνε ένα διάλειμμα για να απολαύσεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου και κράτησε μια μικρή απόσταση από το ταίρι σου. Θα νιώσεις καλύτερα και μπορεί να σε ευχαριστήσει γι’ αυτό.

ζώδια σκορπιός

Ίσως ήρθε η ώρα να σταματήσεις να έχεις αυτό το απαθές ή μυστηριώδες ύφος του Σκορπιού. Αν νομίζεις ότι θα ιντριγκάρει τον εραστή ή το σύντροφό σου, να ξέρεις πως θα καταφέρεις το αντίθετο αποτέλεσμα. Το αντικείμενο του πόθου σου φαίνεται πως σε θέλει περισσότερο παρούσα στο δεσμό σας, από ό,τι ήσουν τον τελευταίο διάστημα. Φυσικά κι έχουν σημασία οι προσωπικές σου ανάγκες. Όμως αν αισθάνεσαι πως πρέπει να είσαι παρούσα με κάποιο τρόπο τώρα, ήρθε η ώρα να επιστρέψεις.

ζώδια τοξότης

Προσπάθησες πολύ για να νιώσεις καλύτερα μέσα σου και να είσαι σίγουρη πως αυτό ακτινοβολεί εξωτερικά. Είτε πρόκειται για αλλαγή των συνθηκών της ερωτικής σου ζωής είτε για μια συνειδητή απόφαση εκ μέρους σου να απομακρύνεις τη θλίψη, η θετική αύρα που εκπέμπεις υπόσχεται να σε κάνει ιδιαίτερα γοητευτική στα μάτια κάποιου. Η θετική στάση, αποδίδει τα μέγιστα τώρα. Γι’ αυτό συνέχισε έτσι! 

ζώδια αιγόκερως

Ετοιμάσου να εντυπωσιάσεις και να λάμψεις! Ο περίγυρός σου ήξερε ότι είσαι αποφασισμένη, φιλόδοξη και προικισμένη. Ωστόσο, μια φανταστική ευκαιρία για να αποκαλύψεις ποια είσαι και για τι είσαι ικανή, έρχεται τώρα. Αυτή η εξέλιξη επηρεάζει τον κόσμο σου γενικά, αλλά φαίνεται να υπάρχει μια περίεργη σύνδεση με την ερωτική σου ζωή. Ίσως μια σχέση να δημιουργηθεί ή να ενισχυθεί λόγω αυτού που συμβαίνει.

ζώδια υδροχόος

Εσύ και ο εραστής σου θα βρίσκεστε στην ίδια σελίδα για θέματα που αφορούν περισσότερη ζεστασιά, άνεση και χαλάρωση στην κοινή σας ζωή. Όμως είναι εξίσου σημαντικό να ενθαρρύνεις μια κοινή στάση ευγνωμοσύνης απέναντι σ’ αυτό που έχεις σε αφθονία και το εκτιμάς. Η εστίαση μετατοπίζεται από την παθιασμένη πρόοδο… στην ευγνωμοσύνη για την εξέλιξη της κοινής σας σύνδεσης. Φρόντισε να επιβραδύνεις λιγάκι… για να το αναγνωρίσεις.

ζώδια ιχθύες

Μπορεί να σου φαίνεται πως αντιμετωπίζεις στωικά όλα όσα πρέπει να αντιμετωπιστούν εκτός της συναισθηματικής σου σφαίρας. Δεν πρέπει όμως να κοιτάς την ερωτική σου ζωή και να πιστεύεις πως σε περιμένουν παρόμοιες δύσκολες υποχρεώσεις εκεί. Αντίθετα, η αγάπη στον κόσμο σου είναι το ασφαλές κι άνετο καταφύγιο που χρειάζεσαι. Δεν πρέπει να προσπαθήσεις για να προσελκύσεις τη στοργή. Προχώρα με αυτοπεποίθηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365