Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Φιλική ήττα για τον ΑΣ Γιαννιτσά

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Την ήττα γνώριζε ο ΑΣ Γιαννιτσά μέσα στην έδρα του από τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων με σκορ 4-3, σε ένα ματς που οι τεχνικοί Γιάννης Γυριχίδης και Δημήτρης Πρίντζιος έβγαλαν τα δικά τους συμπεράσματα και διαπίστωσαν την ετοιμότητα των παικτών τους.

Σκόραραν για τον ΑΣ Γιαννιτσά οι Σαμαράς, Πελτέκης και Χαραβιτίδης με πέναλτι, ενώ για την ομάδα της Ημαθίας οι Πιπιλιάρης 2, Βασίλτσης, και Πίκος.

Συνθέσεις:

Α.Σ. Γιαννιτσά (Ιωάννης Γυριχίδης)

Μούτσα, Πλατσιώτας, Πρέτσι, Χαραβιτίδης, Ιωσηφίδης, Κουτσιάνος, Ξανθόπουλος, Χατζόπουλος, , Χατζηαλεξιάδης, Τσιάκαλος,, Σαμαράς.

Αγωνίστηκαν στην επανάληψη οι Καραογλανίδης, Γαλούπης, Μπαμπαλής, Πελτέκης, Δεληχατζής,, Ελευθεριάδης, Μαυρομάτης.

Μ. Αλέξανδρος: (Δημήτρης Πρίντζιος)

Αργυρόπουλος, Κίτσας, Κιρκιλιανίδης, Τσιούχας, Πέικος, Κέλο, Αβραμόπουλος,, Πιπιλιάρης, Βασίλτσης, Περτσιούνης, Λίτσι.

Αγωνίστηκαν στην επανάληψη οι Γεωργίου, Πίκος, Τσιρίδης, Λαμπρόπουλος, Διακόπουλος, Αρβανιτίδης, Κατράνας, Χατζόπουλος,.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365