Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Γιάννης Κουκουσέλης: Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Ανδρών- Γυναικών

Δείτε την ανάρτηση του αθλητή

Άλλη μια διάκριση για τον συντοπίτη μας Γιάννη Κουκουσέλη, αυτή την φορά στο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Ανδρών Γυναικών που πραγματοποιήθηκε στην Πετρούπολη,  στο οποίο κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.


Ο νεαρός αθλητής  από το Λουτράκι Αλμωπίας έχει προπονητή τον Γιώργο Κεβίδη και ανήκει στον Αθλητικό Σύλλογο Καράτε Αλμωπίας

Δείτε την ανάρτηση του αθλητή:

Μετά το χρυσό στην κατηγορία μου Νέων Ανδρών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφηβον Νεανίδων και Νέων Ανδρών Γυναικών ήρθε και το Χαλκινο μετάλλιο στην μεγάλη κατηγορία  στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών ~ γυναικών. Ειμαι πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα ήταν για εμένα μια ευκαιρία να δοκιμάσω της δυνάμεις μου και φυσικά μια όμορφη εμπειρία για πρώτη φορά στην μεγάλη κατηγορία. Επόμενος στόχος το Μεσογειακό Πρωτάθλημα Καράτε στην Κυπρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365