Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Η Π.Ε. Πέλλας έχει πολλά περιθώρια ανάπτυξης, ας σταματήσει επιτέλους η υποβάθμιση της

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Η Π.Ε. Πέλλας ζει την απόλυτη υποβάθμιση εδώ και χρόνια, κάθε μέρα όμως που περνάει αυτό γίνεται χειρότερο, με τελευταίο παράδειγμα τις εξελίξεις στο Νοσοκομείο της Έδεσσας.

Είναι ο μοναδικός Νόμος που δεν έχει απευθείας σύνδεση με την Εγνατία, έχει ένα τραγικό δρόμο για να συνδεθεί με την Θεσσαλονίκη. Δεν έχει Πανεπιστήμιο και πλέον για 140.000 κατοίκους έχει μόνο ένα πλήρες Νοσοκομείο, όσο πλήρες μπορεί να είναι το Νοσοκομείο Γιαννιτσών με την έλλειψη γιατρών που υπάρχει.

Παρόλα αυτά και με την την υποβάθμιση να είναι καθημερινή, οι κυβερνητικοί βουλευτές αναζητούνται, ούτε φωνή ούτε ακρόαση, κάνουν τον Πόντιο Πιλάτο αρνούμενοι πεισματικά να υψώσουν φωνή και ανάστημα στα κομματικά θέλω, που θέλουν την Πέλλα υποβαθμισμένη. Αποδεικνύουν πως είναι κατώτεροι των περιστάσεων σε όλα τα πολύ σοβαρά θέματα.

Η Π.Ε. Πέλλας έχει δύο από τα καλύτερα τουριστικά μέρη της χώρας ειδικά για τον χειμερινό τουρισμό, τα Λουτρά και τον Άγιο Αθανάσιο, που δίπλα τους έχουν πολλά μέρη εναλλακτικού τουρισμού, θρησκευτικού, ορειβατικου κ.α.  Πρέπει οι αρμόδιοι πάνω σε αυτά να χτίσουν και επιτέλους οχι μόνο να ζητήσουν, αλλά να απαιτήσουν ανάπτυξη. Οι πολιτικοί, αλλά και όλοι οι αρμόδιοι φορείς του Νομού ενωμένοι μακριά από πολιτικά παιχνίδια και προσωπικές επιδιώξεις οφείλουν να κινηθούν στην ίδια γραμμή ανεβάζοντας επίπεδο την περιοχή μας. Όποιος δεν μπορεί, ή δεν θέλει ας πάει σπίτι του, ας ασχοληθεί με το προσωπικό του επάγγελμα και ας αφήσει την πολιτική για κανέναν άλλο.

Φυσικά και οι πολίτες της Πέλλας δεν είναι άμοιροι ευθυνών. Πρέπει σε πολλά να αλλάξουν μυαλά και να πάνε οχι ένα, αλλά δέκα βήματα μπροστά.

Η Πέλλα έχει πολλά περιθώρια ανάπτυξης, ας σταματήσει επιτέλους η υποβάθμιση της.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365