Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Γιάννης Γυριχίδης στόχος το καλό ποδόσφαιρο και η άνετη παραμονή

Πρόκειται μια δύσκολη χρονιά για όλους και καλούμε τον κόσμο να είναι κοντά μας

Για τη σεζόν που ξεκινά σύντομα για τα Γιαννιτσά μίλησε στον soccerpractor ο Γιάννης Γυριχίδης, ο γηγενής τεχνικός που βρίσκονται στους “κυανόλευκους” της Πέλλας για δεύτερη χρονιά.

Αρχικά ανέφερε: “Είναι μια διαφορετική χρονιά από πέρυσι, άλλαξε η διοίκηση και ήρθαν άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα στην ομάδα. Επίσης, ανανεώθηκε το ρόστερ κατά το ήμισυ περίπου. Επενδύουμε σε νεαρά παιδιά του νομού Πέλλας, ενώ φέραμε και κάποιους παίκτες εκτός νομού, με εμπειρίες στην κατηγορία. Στόχος είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να σωθεί γρήγορα η ομάδα. Σε παρόμοιο μοτίβο με την περσινή πορεία, της άνοιξης, όταν αναδείξαμε και νέους παίκτες”.

“ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Για να συνεχίσει ο Γιάννης Γυριχίδης: “Πρόκειται μια δύσκολη χρονιά για όλους και καλούμε τον κόσμο να είναι κοντά μας. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι οτι σε μια θετική χρονιά φέτος, μετά μπορεί να γυρίσει η σελίδα και να αλλάξουν οι στόχοι. Είναι χρονιά ορόσημο, για να μπουν οι βάσεις για κάτι καλύτερο στο κοντινό μέλλον. Χρειάζεται υπομονή και στήριξη στη διοίκηση από τον κόσμο, αλλά και στήριξη από τη διοίκηση στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο μέσος όρος ηλικίας του ρόστερ είναι 19.5 ετών. Αν υπάρχει υπομονή και επιμονή, θα δείξουμε οτι διαθέτουμε ταλέντο, θα φανεί στα επίσημα ματς. Η δύσκολη προετοιμασία κορυφώνεται και σιγά-σιγά κλείνει το ρόστερ, με την πρόσφατη έλευση των Ανδρέα Ζαχαριουδάκη και Σίμου Αθανασιάδη. Δε θα είναι εύκολος ο όμιλος και το πρωτάθλημα, λίγες ομάδες, αρκετοί υποβιβάζονται. Δυνατοί αντίπαλοι και θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε. Με δουλειά και πίστωση χρόνου θα ψάξουμε τα θετικά αποτελέσματα. Είμαι ευχαριστημένος για την προσπάθεια, τα φιλικά είναι για τους προπονητές. Θέλουμε ετοιμοπόλεμους παίκτες και δε στεκόμαστε σε αποτελέσματα. Φιλοδοξούμε να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365