Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Λύγισε ο Αερωπός Έδεσσας στην συμπρωτεύουσα

Ηττήθηκε με 30-23 στη Μίκρα από τον ΠΑΟΚ

Δεν τα κατάφερε στην Θεσσαλονίκη ο αήττητος έως τώρα Αερωπός Έδεσσας, αφού στο ντέρμπι της ημέρας ηττήθηκε με 30-23 στη Μίκρα από τον ΠΑΟΚ σε ένα ματς που ήταν ντέρμπι, μέχρι τα μέσα της επανάληψης.

Στο πρώτο εικοσάλεπτο ο Αερωπός είχε καλύτερα πατήματα στον αγωνιστικό χώρο, επέβαλλε τον αργό ρυθμό του και με μία σφιχτή άμυνα εγκλώβισε τον ΠΑΟΚ. Ετσι, οι Εδεσσαίοι προηγήθηκαν στο 20’ με 6-10, έχοντας σε καταπληκτική μέρα τον Ντανίλ Μποκάρεφ. Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε γρήγορα και σε διάστημα τεσσάρων λεπτών ισοφάρισε (10-10), με τον Λούκα Στογιάνοβιτς να αναλαμβάνει δράση και τον Αερωπό να χάνει τον Τοκάρεφ που τραυματίστηκε στον ώμο. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι ξαναβρήκαν τις λύσεις μετά το «νεκρό» πεντάλεπτο και κατάφεραν να μπουν στα αποδυτήρια με προβάδισμα ενός τέρματος (12-13).

Στο δεύτερο μέρος ο Αερωπός κράτησε το προβάδισμα (16-18 στο 40’), με τον Βέρεμτσουκ να «κατεβάζει ρολά) και τον Πάνο Γούσιο να αναγκάζεται να καλέσει τάιμ άουτ. Στο 41’ ο Αερωπός έχασε και τον Μήγγα με τρίτο δίλεπτο, με αποτέλεσμα οι επιλογές του Αλέξη Ταρινίδη να μειώνονται σημαντικά. Με τον Στογιάνοβιτς να παίρνει πάνω του το επιθετικό κομμάτι του ΠΑΟΚ, οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά στο σκορ (20-19) στο 46’ και πλέον ήταν η σειρά του Αερωπού για τάιμ άουτ. Με το σερί του να φτάνει στο 6-1 ο ΠΑΟΚ έκανε το 22-19 (στο 47’) και έδειξε ότι έχει αποκτήσει πλήρως τον έλεγχο του ματς. Πράγματι, στο 52΄και με τον Γκίγκοφ να πραγματοποιεί σπουδαίες αποκρούσεις, ο ΠΑΟΚ ξέφυγε με 26-21. Τα τελευταία λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα με τον ΠΑΟΚ να φτάνει άνετα στο τελικό 30-23 και να μένει μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας του δεύτερου ομίλου, με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς.

Τα πεντάλεπτα: 2-2, 3-3, 5-6, 6-10, 10-10, 12-13 (ημχ), 15-16, 16-18, 19-19, 24-20, 26-22, 30-23.

ΠΑΟΚ (Γούσιος): Γκίγκοφ, Σεϊρεκίδης 5, Τσαμουρίδης, Παπάζογλου 5, Νικολαΐδης 5, Μέντουριτς 2, Μπάρμπας, Βαφείδης 1, Μανωλούδης 1, Καβουσανάκης, Τριανταφυλλίδης, Γιορανίδης 1, Στογιάνοβιτς 7, Τζωρτζίνης 2, Μισαηλίδης 1.

Αερωπός (Ταρινίδης): Αθανασίου, Τσέλιος 2, Γάτσης, Μήγγας 2, Κράλλης 1, Μπούτκαρης, Βέρεμτσουκ, Μυλωνάς, Μαρίνος, Πετρίτσκο 2, Τοκάρεφ 1, Μποκάρεφ 5, Κυριακού 3, Ταραμονλής 1, Γερμασέβιτς 5, Κρίβιτς 1.

Διαιτητές: Γράψας- Κυριακού.Δίλεπτα: 4-9. Κόκκινη: Μήγγας (40:52 – τρία δίλεπτα), Γερμασέβιτς (59:35-τρία δίλεπτα). Πέναλτι: 2/2- 2/2


Πηγή: e-handball.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365