Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Ακύρωση παρέλασης για την απελευθέρωση της Έδεσσας λόγω αύξησης του ιικού φορτίου

Δελτίο Τύπου

Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν, λόγω της αύξησης του ιικού φορτίου και μετά από σύσκεψη του Δημάρχου, αρμόδιων Αντιδημάρχων και υπηρεσιακών στελεχών, γίνεται γνωστό ότι αποφασίστηκε η ακύρωση της παρέλασης (μαθητικής και στρατιωτικής), που ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021, ημέρα τοπικής εορτής απελευθέρωσης της πόλης της Έδεσσας.

Οι υπόλοιπες εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί, θα πραγματοποιηθούν κανονικά με την πιστή τήρηση των υγειονομικών μέτρων ενάντια στην πανδημία του κορονοϊού και με ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας και στους εξωτερικούς χώρους

6 σχόλια:

  1. Αφού υπάρχει αύξηση ιικου φορτίου γιατί κλείνουν τις ΜΕΘ στο νοσοκομείο της πόλης της Έδεσσας. Φασκουν και αντιφάσκουν οι αποφάσεις των καρεκλοκενταύρων βουλευτών , περιφέρειας και υπουργείου. Ντροπή σας. Ελάτε να σας ψηφίσουμε γαϊδούρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί δεν έχει Γιατρούς να επανδρώσουν και των Γιαννιτσών και της Έδεσσας,οπότε θα δουλεύει μόνο μια ΜΕΘ στο νομό !!

      Διαγραφή
  2. Είχε κάποιος την ψευδαίσθηση ότι θα γινόταν οι παρελάσεις????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή!! Η Κεραμέως έχει λυσσάξει για να μην κλείσουν τα σχολεία και ακυρώνουν τις παρελάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλά στα γλέντια δεν είπαν όχι, εκεί τά άφησαν ανοιχτά μέχρι πρωίας,ρε δεν έχετε καθόλου ντροπή επάνω σας τίς παρελάσεις ακυρώνεται οι οποίες νται για νά τιμήσουμε αυτούς πού έχυσαν τό αίμα τους για νά είμαστε τώρα εδώ ελεύθερη πού λέει ο λόγος καί νά ακυρώνουμε τίς παρελάσεις, ντροπή σας κύριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΕΣ
    ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΑ 2 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365