Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Απίθανοι τύποι – Πήγαν να δουν το ματς με τον… καναπέ τους! (ΦΩΤΟ)

Δείτε την φωτό

Η καραντίνα και ο κορωνοϊός έκαναν τον κόσμο να μην αποχωρίζεται για μεγάλο χρονικό διάστημα τον καναπέ του, με κάτι… απίθανους τύπους να μην τον αποχωρίζονται ούτε στο γήπεδο!

Πιο συγκεκριμένα, τέσσερις… υπέροχοι τύποι βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στην Ελιά για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Ρωμανού με αντίπαλο τον ΑΟΤ στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Α1 ΕΠΣΗ, ωστόσο βρήκαν ένα ιδιαίτερα ευφάνταστο τρόπο, καθώς πήραν μαζί τους και έναν… καναπέ!

Όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω εικόνα οι τέσσερις φίλαθλοι βρέθηκαν στην Ελιά για να δουν το παιχνίδι φέρνοντας μαζί τους και τον καναπέ τους από όπου και παρακολούθησαν ολόκληρη την αναμέτρηση!

Αναμφίβολα η εικόνα προκάλεσε γέλιο σε όσους βρέθηκαν στην Ελιά και είδαν αυτό το θέαμα, ωστόσο οι τέσσερις ευρηματικοί φίλοι παρακολούθησαν από την άνεση του καναπέ τους την αναμέτρηση!

Λέτε στο μέλλον να ακολουθήσουν και άλλοι το… παράδειγμά τους; Ο χρόνος θα δείξει…




Πηγή: grandsport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365