Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Πρωτάθλημα ή Τουρνουά Αξιότιμοι κύριοι Πρόεδρε και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ Πέλλας

Γράφει ο Βασίλειος Παναγιωτίδης

Με την παρούσα, αφού πρώτα ευχηθώ ολόψυχα σε όλους ΥΓΕΙΑ και ΔΥΝΑΜΗ και ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, θα ήθελα να καταθέσω κάποιες σκέψεις αναφορικά με τα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών.

Από την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλου, δυστυχώς, παρατηρήθηκε η αδυναμία καθόδου στο πρωτάθλημα ορισμένων ομάδων, με αποτέλεσμα η διεξαγωγή των πρωταθλημάτων με 4 ή 5 ή 6 ομάδες να φαντάζει με τουρνουά και όχι με πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να χάνουν την παλιά τους αίγλη οι διοργανώσεις της Ενώσεως μας και αν δεν ληφθούν ΕΓΚΑΙΡΑ κάποια δραστικά μέτρα το ποδόσφαιρο του νομού μας οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια σε αφανισμό.

Κύριε πρόεδρε, μέλη της Επιτροπής, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ να λάβετε ΑΜΕΣΑ αποφάσεις που θα συγκρατήσουν τον κατήφορο του ποδοσφαίρου μας. 

Και συγκεκριμένα:

1. Ενοποίηση των 2 Ομίλων της Β΄ Ερασιτεχνικής σε έναν (1).  (14 ομάδων)

2. Ενοποίηση των 2 Ομίλων της Α΄ ερασιτεχνικής σε έναν (1)    (11 ομάδων)

3. Ενοποίηση των 2 ομίλων της Α1 κατηγορίας σε έναν όμιλο,  (16 ομάδων)

Με ταυτόχρονη τροποποίηση του ΚΑΠ 2021/2022 και νέα κλήρωση των αγώνων των πρωταθλημάτων

Αγαπητοί φίλοι, σε σας πέφτει το βάρος και η ευθύνη να σώσετε το ποδόσφαιρο του Νομού μας, πριν αποβιώσει. Με το χέρι στην καρδιά και χωρίς σκοπιμότητες πάρτε τις σωστές ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Βασίλειος Παναγιωτίδης

4 σχόλια:

  1. Η σωστότερη πρόταση αλλά με αναγκαία μικρή ενίσχυση στα σωματεία για τις μετακινήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντωνίου έχει δίκαιο ο ,Βασίλης και άλλοι πρόεδροι είναι υπέρ αυτής της απόφασης μια νέα κλήρωση για να μηνουν οι ομάδες που θα παίξουν,αλλιώς η κατάσταση θυμίζει πρωτάθλημα μέχρι τον Φεβρουαριο (παράγοντας α κατηγορίας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρόεδρος α κατηγοριας10 Οκτωβρίου 2021 στις 9:33 μ.μ.

    Αντωνίου έχει δίκαιο ο ,Βασίλης και άλλοι πρόεδροι είναι υπέρ αυτής της απόφασης μια νέα κλήρωση για να μηνουν οι ομάδες που θα παίξουν,αλλιώς η κατάσταση θυμίζει πρωτάθλημα μέχρι τον Φεβρουαριο (παράγοντας α κατηγορίας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Αλμωπια εχει 11 ομαδες
    Εεσσα,Σκυδρα,Κρυα Βρυση 15 ομαδες και 17 ομαδες Γιαννιτσα
    παει το Ερασιτεχνικο δυστυχως

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365