Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

Ιστορία με τον ΠΑΟΚ γράφει η Γιαννιτσιώτισα Μαρία Χατζηπαρασίδου!

Η Ελληνίδα πλέι μέικερ έγινε η πρώτη σκόρερ στην ιστορία του τμήματος χάντμπολ γυναικών του Δικεφάλου
Έγινε η πρώτη σκόρερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και σαφώς αποτελεί μια άκρως τιμητική διάκριση, για την καταγόμενη από τα Γιαννιτσά, αθλήτρια του χάντμπολ.

Έτσι πλέον έχει την δική της θέση στην ιστορία του τμήματος χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ έχει πλέον η Μαρία Χατζηπαρασίδου. 

Η Ελληνίδα πλέι μέικερ έγινε η πρώτη σκόρερ στην ιστορία του τμήματος χάντμπολ γυναικών του Δικεφάλου, προσπερνώντας την Ελένη Προκοπίδου στις αναμετρήσεις κόντρα στην IBV.

Με τα εννέα τέρματα που πέτυχε στο Game 2, έφτασε τα 627 σε όλες τις διοργανώσεις, και «σκαρφάλωσε» στην κορυφή της σχετικής λίστας. Έτσι, στην πρώτη τριάδα της λίστας των σκόρερ σε όλες τις διοργανώσεις παραμένουν, αλλά με άλλη σειρά πλέον, η Μαρία Χατζηπαρασίδου με 627 τέρματα, η Ελένη Προκοπίδου με 615 τέρματα, και η Μυρτώ Νούλα με 608 τέρματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365