Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Στον Δικέφαλο το ντέρμπι γειτόνων (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Μεγάλος νικητής στο γειτονικό ντέρμπι με αντίπαλο τον Απόλλωνα Ραχώνας ήταν ο ΠΑΟΚ Δυτικού, που επικράτησε με σκορ 2-1 και έκανε ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

Το παιχνίδι δεν είχε ποιότητα όπως συμβαίνει σε τέτοια ματς, είχε δυνατές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου και κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τελικούς νικητές τους γηπεδούχους.

Στο 53’ ο Ελευθερίου με πέναλτι άνοιξε το σκορ και στο 70’ ο Κατσαβός έγραψε το 2-0.

Στο 74’ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 με τον Διαμαντόπουλο, χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι περισσότερο, πατά την προσπάθεια τους στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Βασιλειάδης, Λιάβας, Πολυχρονίδης.


Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:















2 σχόλια:

  1. Ο κύριος μπιζελιας να παραλάβει τα 2 μπαλακια από την εστία της Ραχωνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλός αυτός ο Διαμαντοπουλος! Έχει μέλλον το παιδί κουβαλάει την ομάδα💦

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365