Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

Από τον Αλμωπό στα Δωδεκάννησα ο Αλέξης Μεντής

Ανακοίνωση

Η διοίκηση του ΑΟ Πυλίου Κω προχώρησε στην απόκτηση του 27χρονου, Αλέξη Μεντή.

Ο Αλέξης Μεντής είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΟ Πυλίου και θα ενισχύσει τους Δωδεκαννήσιους στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Ο 27χρονος Σερραίος μεσοεπιθετικός τα τελευταία τέσσερα χρόνια πρόσφερε πολύτιμες υπηρεσίες στον Αλμωπό Αριδαίας και αποτέλεσεν βασικό στέλεχος στη ομάδα της Πέλλας.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός κατά το παρελθόν αγωνίστηκε και σε Απόλλωνα Παραλιμνίου, Οδυσσέα Αναγέννησης, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, FC Σέρρες, Εθνικό Σιδηροκάστρου και Εθνικό Γαζώρου.

Ήδη το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΟ Πυλίου ξεκίνησε προπονήσεις στη νέα του ομάδα και αναμένεται να προσφέρει πολλά στην ομάδα των Δωδεκάννησων.

1 σχόλιο:

  1. Καλη επιτυχία Αλέξη.Οι νόμοι περί ηλικίας μας χώρισαν.Μεγάλη η προσφορά του στον Αλμωπό.Αλέξη σε ευχαριστούμε για όλα. Η ζωή κύκλους κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365