Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Κλείνει η Μ.Ε.Θ. του νοσοκομείου Έδεσσας - Μετακίνηση γιατρών στα Γιαννιτσά

Σύμφωνα με απόφαση του Διοικητή του Νοσοκομείου Πέλλας Χρήστου Δόντσου
Οριστικοποιείται το κλείσιμο της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) του νοσοκομείου Έδεσσας.

Σύμφωνα με απόφαση του Διοικητή του Νοσοκομείου Πέλλας Χρήστου Δόντσου που λήφθηκε και εκδόθηκε στις 15 Οκτωβρίου, μετακινούνται στην Μ.Ε.Θ. του νοσοκομείου Γιαννιτσών η Διευθύντρια και ένας Επιμελητής Α' της ΜΕΘ του νοσοκομείου Έδεσσας προκειμένου να καλυφθούν έκτακτες ανάγκες που προέκυψαν από την πανδημία.


Έτσι επαληθεύονται τα όσα είχαν ακουστεί στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου από την Δημοτική Σύμβουλο και Δντρια της Μ.Ε.Θ. του νοσοκομείου Έδεσσας, Έφη Ταμβίσκου, ότι αναστέλλεται η λειτουργία της μονάδας της Έδεσσας προκειμένου να ενισχυθεί σε προσωπικό η Μ.Ε.Θ. Γιαννιτσών για τις ανάγκες από τον covid19.
Στο εξής, και από αύριο Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, τις ανάγκες της περιοχής για τα αντίστοιχα περιστατικά θα καλύπτει η Μ.Ε.Θ. του νοσοκομείου Γιαννιτσών.






Πηγή: Karatzova.com

3 σχόλια:

  1. Δεν χάνουμε και κάτι σοβαρό, από τα χειρότερα νοσοκομεία της Ελλάδας. Έχουνε ξεκάνει πάρα πολύ κόσμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν χρειαστείς εσύ ή το παιδί σου και θα παίζονται τα λεπτά, τότε θα καταλάβεις τι έγραψες. Εγώ τους χρωστάω την ζωή μου εκεί στην Εδεσσα.

      Διαγραφή
  2. Εσύ θα είσαι ο επόμενος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365