Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Τακτοποιήθηκε το θέμα καταβολής των οφειλών προς τους ποδοσφαιριστές του Αλμωπού

Σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia365 το θέμα είχε λυθεί

Μεγάλο θέμα προέκυψε με μία ανακοίνωση κάποιων ποδοσφαιριστών του περσινού ρόστερ του Αλμωπού, οι οποίοι ανέφεραν ότι είναι απλήρωτοι. Η ανακοίνωση είδε το φως της δημοσιότητας σε ιστοσελίδες που ασχολούνται με θέματα των μικρότερων κατηγοριών του Ελληνικού ποδοσφαίρου.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia365 το θέμα είχε λυθεί, τα δεδουλευμένα καταβλήθηκαν και πλέον δεν υπάρχει καμμιά οφειλή προς το πρόσωπο των ποδοσφαιριστών. 


Οι διοίκηση του Αλμωπού έδειξε άμεσα αντανακλαστικά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. 


Σίγουρα υπήρχε μία καθυστέρηση στις πληρωμές, όπως εξάλλου συμβαίνει στις περισσότερες ομάδες της κατηγορίας, αλλά όχι στην έκταση που πήρε το θέμα.


ΥΓ: Επειδή κάποιοι από την διοίκηση του Αλμωπού έπιασαν για άλλη μια φορά στο στόμα τους το Aridaia365, το οποίο αναδημοσίευσε την ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών με την υποσημείωση ότι αναμένεται η αντίδραση της διοίκησης του Αλμωπού, το μόνο που έχουμε να τους πούμε είναι να σταματήσουν να βλέπουν φαντάσματα. 

Γιώργος Καραγιαννίδης.

25 σχόλια:

  1. Εντάξει μπορεί να καθυστέρησαν λίγο (3-4 μήνες!) αλλά έδειξαν απίστευτα γρήγορα αντανακλαστικά , εφάμιλλα του Μπουφον στα ντουζενια του , και εν τέλη έκαναν το καθήκον τους καταβάλλοντας τα χρήματα στους ποδοσφαιριστές …
    ΥΓ.: Αχ βρε καλοπληρωτές !!! Γελάει ο κόσμος με τον ερασιτεχνισμό σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι εχει δικιο τωρα να διαμαρτυρεται το 365 γιατι την δημοσιευση την εκανε το λιγκα νιουζ πρωτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με όλο το συμπάθειο Γιώργο αλλά αν στο Βόλο π.χ. τολμούσε 1 site ή 1 blog να γράψει κάτι αρνητικό για τη Νικη Βόλου ή τον Ολυμπιακό ξέρεις ότι θα σήμαινε μετακόμιση για αυτον που έγραψε αρνητικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχήν υπάρχει ελευθερία λόγου και απόψεων. Οπότε αυτά που λες για μετακόμιση είναι τουλάχιστον αστεία. Επίσης αυτό που λες ότι γράφτηκε ήταν ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών που έχει δημοσιευθεί σε πάρα πολλά site της Ελλάδας. Δεν είναι κάτι δικό μας. Όταν το καταλάβεις αυτό τα ξανά λέμε.. Τώρα τι έγινε μεταξύ των ποδοσφαιριστών είναι δικό τους και της διοίκησης θέμα. Όχι δικό μας. Εμείς μεταφέραμε την ανακοίνωση και τις πληροφορίες. Από κει και πέρα κάποιοι ας πάψουν να βλέπουν φαντάσματα.

      Διαγραφή
    2. το θέμα γράφτηκε κύριε σε ένα σάιτ και κατέβηκε ο μόνος που συνέχισε να το έχει είσαστε εσείς κανένας άλλος για αυτό μην βάζετε άλλους για να καλύψετε τα νότα σας. να υποδείξετε τότε αυτά τα σάιτ σε όλη την Ελλάδα γιατί κάναμε ένα σερφάρισμα και δεν βρήκαμε πουθενά άλλου το άρθρο!

      Διαγραφή
    3. Σας στέλνω δύο γιατί προφανώς με το σερφαρισμα δεν τα πάτε καλά. Επίσης το ξανά λέω. Το θέμα είναι μεταξύ των ποδοσφαιριστών και της διοίκησης. Όχι δικό μας που μας κάποιοι της διοίκησης προσπαθούν να μας ρίξουν ευθύνες. Και επίσης για να κατέβει ένα άρθρο πρέπει να μας ζητηθεί. Δεν μας ζητήθηκε κάτι τέτοιο. Εμείς δεν έχουμε να απολογηθούμε σε κανέναν.

      https://www.goalpost.gr/archives/193529

      https://www.prismanews.gr/index.php/podosfairo/super-league-2/item/13644-kataggelia-apo-aplirotous-podosfairistes-se-omada-tis-sl2

      Διαγραφή
    4. Για να επανέλθω 9:47 σου αποστέλλω αλλά 3 λινκ, το ένα από onsport και ενα άλλο από sportday, μεγάλα site σε αυτές τις κατηγορίες και σε θέματα του ποδοσφαίρου. Αλλά κάποιους τους ενοχλεί μόνο το Aridaia365

      https://www.onsports.gr/podosfairo/superleague-2/story/747446/almopos-aridaias-eimaste-aplirotoi-den-exoyn-mpei-ta-ensima

      https://top-highlights.gr/b/1071247/%CE%91%CE%BB%CE%BC%CF%89%CF%80%CF%8C%CF%82-%CE%91%CF%81%CE%B9%CE%B4%CE%B1%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%95%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CE%AD%CE%BD%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1

      https://www.sportday.gr/Article/19754/prwhn-paiktes-toy-almwpoy-xespoyn-gia-oikonomikes-ekkremothtes-

      Διαγραφή
  4. Ναι παιδιά βγήκε ό Καραγιαννίδης καί είπε ότι δεν ήξερε τίποτε μάλλον δεν τον ρώτησε κανείς για να γραφτεί τό όνομα τού καί μπράβο τού,ας βγουν καί άλλοι παίκτες νά τά πούνε καί νά πει κάποιος από πού ξεκίνησε όλο αυτό ποιός έκανε αυτήν την κίνηση χωρίς να ρωτήσει τούς άλλους παίκτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο καραγιανιδης βρε ταγάρια πήγε Καρδίτσα, κάλυψε το ματς κ είπε τα καλύτερα για την ομάδα.
    Σας κάνει αβάντες κ τα αΚουει.κοψε το γήπεδο κ γραψτους Γιώργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχήν την δουλειά μας κάναμε που πήγαμε στην Καρδίτσα και καλύψαμε τον αγώνα. Και λύσαμε και ένα θέμα σημαντικό της ομάδας πριν το παιχνίδι με μεγάλη μας χαρά. Αλλά για άλλη μια φορά κάποιοι(όχι όλοι
      δεν τους βάζουμε όλους στην ίδια ζυγαριά) από την διοίκηση του Αλμωπού προσπαθούν να μας βγάλουν ότι φταίμε. Κρίμα πραγματικά

      Διαγραφή
    2. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΨΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ,ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ;.

      Διαγραφή
  6. Κανεις δεν πληρώθηκε ξυπνήστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν πληρωθηκε κανενας και θα ακολουθησουν και αλλες ανακοινωσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού δεν πληρωθηκατε ρε μάγκες, πώς πήρε αδειοδότηση η ομάδα;
      Αν χρωστάς λεφτά σε ποδοσφαιριστές δεν παίρνεις άδεια.
      Οπότε μας λέτε αερολογίες.
      Να βγει η διοίκηση με επίσημη ανακοίνωση κ να βάλει τα πράγματα στην θέση τους.

      Διαγραφή
  8. Ας βγεί ή διοίκηση τέλος πάντων καί νά τό τελειώσει αυτό,ρε μάγκες είδατε ότι ή ομάδα πάει καλά και τί τώρα που θά ξεκινήσει το πρωτάθλημα βγήκατε νά ρηξετε τό φαρμάκι σάς αντί νά χερεστε πού μία ομάδα τού νομού έφτασε νά παίζει σέ αυτήν την κατηγορία, ού νά μου χαθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτή η διοίκηση πάσχει από νοοτροπία. Με νοοτροπία χωριού δεν κάνεις ΠΑΕ. Βέβαια ο ένας ήταν στην διοίκηση της Σωσάνδρας, ο άλλος στους Λουτρακίου και ο παραλλος στις Ευξείνου Λέσχης. Λογικό. Αλλά πλέον μια παε χρειάζεται και τεχνοκρατες και ανθρώπους που να ξέρουν να διαχειριζονται δύσκολες καταστάσεις. Όχι να νευριάζουν και όποιον πάρει ο χάρος. Βγάζεις μια ανακοίνωση, εξηγείς τις θέση σου και δεν αφήνεις το θέμα να τραβιέται από τα μαλλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί δεν πάς εσύ κύριε πολυξερε αφού τά λές τόσο εύκολα, έξω από τόν χορό όλους τούς χορούς χορεύω, άντε ρε πηγενετε στις δουλειές σας,α ξέχασα δεν έχετε γιατι βρέχει.Παρακλησει ας βγεί ή διοίκηση νά ξεκαθαρίσει αυτό το οξυνο περιβάλλον γιατι κάνει κακό στην ομάδα με αυτό το κλίμα πού υπάρχει.

      Διαγραφή
    2. Αυτή η διοίκηση που εσύ 11:45 λες ότι δεν έχει νοοτροπία σε ανέβασε δύο κατηγορίες, παίζεις ξανά στην Β΄Εθνική μετά από 36 χρόνια και παίζεις με Λάρισα, Βέροια, Τρίκαλα και όλες τις άλλες ιστορικές ομάδες που υποθέτω γνωρίζεις και δεν παίζεις πλεον με Σωσάνδρα και Λουτράκι! φιλάκια θα σου πω και χώνεψε το ότι θα παίξει η ομάδα Σούπερ Λιγκ 2 και θα σε πονάει..
      Υ.Γ. Ανακοίνωση βγάζεις όταν έχεις κάνει κάτι και φταις.. Φιλάκια πολλά και τα λέμε όταν θα βλέπεις την ομάδα απο την τηλεόραση γιατί ούτε ευρώ δεν έχεις βάλει στην ομάδα ποτέ είμαι σίγουρος για αυτό γιατί δεν θα κατηγορούσες την διοικηση σε άλλη περιπτωση..

      Διαγραφή
    3. Κριτική στη διοίκηση που σε ανέβασε στα ουράνια ;;;;; Ελεος ρε μόρτη…

      Διαγραφή
    4. Ανακοίνωση βγάζεις για ότι αφορά την ομάδα. Είτε φταις είτε όχι. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και βγάζεις ανακοίνωση και ξεκαθαρίζεις το θέμα. 9:14 στην διοίκηση δεν κάνει κανείς κριτική; Τι λες βρε αμπαλε, αν δεν θέλουν κριτική ας πάνε σπίτι τους.

      Διαγραφή
    5. συνήθως κριτική δικαιούνται να κάνουν αυτοί που έχουν δώσει στην ομάδα! Λογικό δεν είναι? δίνεις δικαιούσε.Δεν δίνεις δεν δικαιούσαι.Καλό ?

      Διαγραφή
  10. Ρε ο πρώην πρόεδρος έβγαινε με το παραμικρό κ υπερασπιζοταν μέχρι κ το χορτάρι του γηπέδου.
    Τώρα που είναι;
    Θα είχα πληρώσει κ δεν θα έβγαινα να το πω;
    Που είναι να βγει κ νς υπερασπιστεί την ομάδα κ τα φιλαράκια του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιός ήταν ό προην πρόεδρος φίλος μήπως αυτός τόν πολεμάει τώρα;.

      Διαγραφή
  11. Εδώ δεν σχολιάσαμε την ωραία εμφάνιση στο κύπελλο και ασχολούμαστε με πρώην ποδοσφαιριστές;πρώτα διαρκείας αγοράζω και μετά σχολιάζω …έτσι γινεται παντού.. άντε οκ είμαι έστω φίλαθλος σταθερός , και μετά κριτική..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. το σημαντικότερο όλως είναι την άλλη Κυριακή να κάνουμε κατάληψη στη Θεσσαλονίκη με τον Απόλλων...και η ομάδα να ξεκινήσει με το διπλό.Αυτό να μας απασχολεί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365