Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Πρεμιέρα στην Γ’ Εθνική, εκτός έδρας Πειρατές και Εδεσσαϊκός, μέσα ο ΑΣ Γιαννιτσά

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος
Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και οι εκπρόσωποι της Πέλλας, ρίχνονται στην μάχη για την επιβίωση τους.

Μακριά από την έδρα τους θα αγωνιστούν Εδεσσαϊκός και Θύελλα Σαρακηνών, με την ομάδες των καταρρακτών να ταξιδεύει στην Κοζάνη, όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομώνυμη ομάδα, που είχε αντιμετωπίσει στο κύπελλο Ελλάδας και είχε αποκλειστεί.

Οι Πειρατές ταξιδεύουν στην Κέρκυρα, όπου και αντιμετωπίζουν τον ΟΦ Αγίου Ματθαίου, ένα ταξίδι στο άγνωστο, καθώς δεν γνωρίζουν τι θα συναντήσουν στο νησί των Φαιάκων.

Ο τρίτος της παρέας ΑΣ Γιαννιτσά, υποδέχεται τον Κτηνοτροφικό Αστέρα Καληράχης, εντός έδρας και θέλει να ξεκινήσει με νίκη την φετινή σεζόν.

Τα αποτελέσματα της Γ' Εθνικής θα μεταδοθούν Live από Aridaia365.

Αναλυτικά οι αναμετρήσεις της Κυριακής, παρακάτω:

Σάββατο 12:00 
Ποσειδών Μηχανιώνας-ΑΕ Λευκίμμης

Κυριακή 15.00
Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων-Μακεδονικός
ΦΣ Κοζάνη-Εδεσσαϊκός
ΟΦ Αγίου Ματθαίου-Θύελλα Σαρακηνών
Ηρακλής Αμπελοκήπων-ΑΕΠ Κοζάνης
ΑΣ Γιαννιτσά-Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365