Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 20/10 Κριός 

Υπάρχει αφθονία κοσμικής ενέργειας χάρη στην Πανσέληνο που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου. Ακόμα κι αν νιώθεις πως έχεις αλλάξει τελευταία αρκετά πράγματα στον κόσμο σου, σε περιμένει ακόμη αρκετή δουλειά. Δεν περιλαμβάνει κουραστικές εργασίες ή κοσμικές ευθύνες.
Απλά ήρθε η ώρα να εστιάσεις στα όνειρα και τις επιθυμίες που είχες παραμερίσει. Είναι επίσης καιρός να αναγνωρίσεις πως οι «σπόροι» που φύτεψες νωρίτερα αυτή τη χρονιά, πρόκειται να φυτρώσουν! 

ζώδια σήμερα ταύρος

Η σημερινή Πανσέληνος θέλει να πραγματοποιήσει κάτι στον κόσμο σου. Μπορεί να έχει τη μορφή χωρισμού, αποδέσμευσης ή ολοκλήρωσης.
Αυτή η σεληνιακή ενέργεια θέλει επίσης να απελευθερωθείς από πεποιθήσεις και συνήθειες που ήταν χρήσιμες στο παρελθόν, αλλά δεν εξυπηρετούν κανένα σκοπό τώρα.
Έτσι, άφησε αυτό που εκτυλίσσεται τώρα, να δημιουργήσει χώρο… όπου χρειάζεται. 

ζώδια σήμερα 20/10 δίδυμοι

Ένα νέο κύμα ενέργειας επηρεάζει την κοινωνική σκηνή και τις φιλίες σου. Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση της επαφής με έναν φίλο και να βελτιώσει γενικότερα τις συνθήκες στις σχέσεις σου, αν είναι απαραίτητο. Όμως αυτό το σεληνιακό γεγονός στοχεύει και στις αγαπημένες σου ελπίδες, στα όνειρα και τις επιθυμίες σου. Θα μπορούσες να κάνεις τα πάντα για να στείλεις ένα θετικό μήνυμα τώρα στο σύμπαν, για κάτι που θα ήθελες πολύ να συμβεί.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Ήρθε η ώρα να αλλάξεις ένα επαγγελματικό σου σχέδιο… ή να το γιορτάσεις επειδή μπορείς επιτέλους να το πραγματοποιήσεις. Η σημερινή Πανσέληνος επηρεάζει τα επαγγελματικά, την πρόοδο και την τωρινή σου κατάσταση. Έτσι, όχι μόνο θα νιώσεις δικαιολογημένα υπερήφανη, αλλά θα θελήσεις γεμάτη ενθουσιασμό, να συνεχίσεις τη συγκεκριμένη πορεία που αφορά την καριέρα σου. Άφησε λοιπόν, το σημερινό σεληνιακό γεγονός να σε κατευθύνει προς τη σωστή κατεύθυνση.

ζώδια σήμερα 20/10 λέων

Ακόμα κι αν η ιδέα και μόνο να ζήσεις περισσότερη περιπέτεια στη ζωή σου, μοιάζει με αγγαρεία, υπάρχουν οφέλη από αυτό. Αυτή η Πανσέληνος φωτίζει τους μακρινούς σου ορίζοντες κι εστιάζει σε ξένους πολιτισμούς. Κάτι στον κόσμο σου περιμένει να το αναγνωρίσεις και να το εξερευνήσεις. Αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό φυσικά…. τότε εξέτασε προσεκτικά κάθε ευκαιρία για να διευρύνεις το πνεύμα σου τώρα.

ζώδια σήμερα παρθένος

Η σημερινή Πανσέληνος στρέφει την εστίασή σου σε όσα καταστέλλεις ή κρατάς κρυμμένα. Σκέψεις ή καταστάσεις, που εμποδίζουν την πρόοδό σου. Αν υπάρχει ένας ιδιαίτερος φόβος τελευταία στη ζωή σου, τότε θα ανακαλύψεις τα οφέλη αν του επιβληθείς τώρα. Πίστεψε πως αν τολμήσεις να αντιμετωπίσεις αυτό που σε αποθαρρύνει, τουλάχιστον θα λάβεις μια πολύ ευπρόσδεκτη και άξια ανταμοιβή!

ζώδια σήμερα 20/10 ζυγός

Η σημερινή Πανσέληνος στοχεύει σε συνεργασίες και δεσμεύσεις, είτε πρόκειται για τις ρομαντικές, επαγγελματικές ή φιλικές σου σχέσεις. Οι συνδέσεις μία προς μία, λαμβάνουν ιδιαίτερη προσοχή! Και ή υπάρχει κάτι που εξελίσσεται ανάμεσα σε σένα και κάποιο άτομο ή σχεδιάζεις να ακολουθήσεις το δικό σου δρόμο. Να έχεις μόνο υπόψη σου, πως αν εμφανιστεί κάτι που απαιτεί υπογραφή, μην υπογράψεις με ανυπομονησία… σκέψου το καλά πρώτα.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Το να φέρεις περισσότερη δομή στον κόσμο σου και ιδιαίτερα σε ό, τι κάνεις στην καθημερινότητά σου, είναι κάτι που θα λάβεις πιο σοβαρά υπόψη σήμερα, κάτω από το φως της σημερινής Πανσελήνου. Μια βελτίωση σε κάτι που αφορά την υγεία ή την απώλεια βάρους τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές… θα γίνει προτεραιότητα. Το να προσπαθείς να είσαι όσο καλύτερη μπορείς, δεν υπάρχει περίπτωση να καταλήξει σε απογοήτευση. 

ζώδια σήμερα τοξότης

Αν σχεδιάζεις να κάνεις έναν κόσμο καλύτερο, θα δυσκολευτείς να το κάνεις μόνη σου. Έχεις δίκιο που πιστεύεις στη δύναμη των αριθμών. Και μια ομάδα ομοϊδεατών που βρίσκονται στην ίδια σελίδα με σένα, , θα σε βοηθήσει να υποστηρίξεις το συγκεκριμένο σκοπό σου. Μπορεί επίσης να είναι μια κατάσταση σύμφωνα με την οποία…. αν κάποιος από εσάς λάμπει… λάμπετε όλοι μαζί.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Το σπίτι που το μοιράζεσαι με την οικογένειά σου θα λάβει ιδιαίτερη εστίαση χάρη στη σημερινή πανσέληνο. Αν έχεις αναβάλει τη διακόσμηση ή την αναδιαμόρφωση του σπιτιού σου, είναι η τέλεια στιγμή, για να πάψεις να το αναβάλλεις. Αν έχεις εξετάσει και το γεγονός της μετακόμισης, μπορεί αυτό το σχέδιο να είναι ακόμη πιο εφικτό. Γενικότερα αν θέλεις να αποκαταστήσεις την ισορροπία με οποιοδήποτε μέλος της οικογένειάς σου, αυτή είναι η ώρα για να το κάνεις.

ζώδια σήμερα υδροχόος

Οι ιδέες και οι σκέψεις θα είναι πιο βαθιές τώρα καθώς η Πανσέληνος φωτίζει τις διαδικασίες σκέψης. Απορροφάς πληροφορίες και εκφράζεις ελεύθερα όσα σκέφτεσαι. Όμως επειδή τα λόγια σου ίσως έχουν μεγαλύτερη επιρροή τώρα, πρέπει να προσέχεις. Ακόμα κι αν έχεις πολλές ιδέες ή απόψεις που θέλεις να μεταφέρεις… αφιέρωσε χρόνο για να τις εκφράσεις ήρεμα και σιγά. Μην τις εκφράσεις όλες μαζί, γιατί δεν θα μπορέσουν να σε κατανοήσουν οι άλλοι.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Θα εμφανιστούν δυνατότητες ενίσχυσης του τραπεζικού σου λογαριασμού ή αύξηση των κερδών σου, χάρη στη σημερινή Πανσέληνο. Αν χρειάστηκε να σφίξεις τελευταία τα λουριά, τότε κάποιες κινήσεις σου για να βρεις μια καινούργια πηγή εισοδήματος, θα σε οδηγήσει σε κάτι λαμπρό. Από την άλλη πλευρά, αν πρέπει να πείσεις κάποιον να αυξήσει το κεφάλαιό σου, μίλησε με σιγουριά και υπενθύμισέ του, πόσο πολύτιμος πελάτης ή «θησαυρός» είσαι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365