Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

ΜΕΘ Έδεσσας: Καμιά λειτουργία δεν αναστέλλεται - Υπάρχει μόνον ανακατανομή λειτουργιών προσωρινής φύσεως

Δελτίο Τύπου Γιώργου Καρασμάνη

Για το ζήτημα που έχει ανακύψει με τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου Έδεσσας, ο Γιώργος Καρασμάνης βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την ηγεσία του Υπουργείου, την ηγεσία της 3ης  Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) καθώς και τη Διοίκηση του Νοσοκομείου και υπεύθυνα ανακοινώνει τα εξής:

Καμιά λειτουργία δεν αναστέλλεται! Υπάρχει μόνον ανακατανομή λειτουργιών προσωρινής φύσεως προκειμένου να αντιμετωπιστεί η υφιστάμενη έξαρση κρουσμάτων της πανδημίας στον Νομό μας, ώστε η κατάσταση να αντιμετωπιστεί με τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο.

Παρατίθεται και το σχετικό δελτίο τύπου του Υπουργείου Υγείας που προ ολίγου απεστάλη στον πρώην Υπουργό : 




4 σχόλια:

  1. Όταν διώχνοντάς τους υγειονομικούς δεν άνοιξε ρουθουνι με πολλα site όπως αυτό σχεδόν να το επικροτούν τη περιμενατε να γίνει να ανοίξουν καινουριες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δείξε ολόκληρο το έγγραφο. Αν είναι μόνο αυτό πέφτει χονδρό δούλεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξορθολογιστικές παρεμβάσεις.Λέξεις που κυκλοφορούν πολύ το τελευταίο διάστημα.Μειώσεις θέσεων στην υγεία,στην παιδεία βαφτίζονται εξορθολογιστικές παρεμβάσεις.Κλείσιμο σχολικών μονάδων,ΜΕΘ εξορθολογισμός.Συγχαρητήρια στην ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365