Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Αριδαία: Πελάτες έφυγαν από κατάστημα χωρίς να πληρώσουν τον λογαριασμό

Διαβάστε λεπτομέρειες
Ένα περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας σε κατάστημα της Αριδαίας.

Συγκεκριμένα δύο άτομα μαζί με ένα ανήλικο παιδάκι επισκέφτηκαν κατάστημα της περιοχής με σκοπό να φάνε. 

Μετά από περίπου μία ώρα παραμονής στο κατάστημα ζήτησαν τον λογαριασμό. Ο άντρας με το παιδάκι έφυγαν αμέσως και άφησαν πίσω την γυναίκα να πληρώσει με κάρτα. Ο κάρτα αποδείχθηκε πως δεν είχε χρήματα μέσα και η πληρωμή μέσω pos δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί, με την γυναίκα να προφασίζεται διάφορες δικαιολογίες. 


Μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες πληρωμής η νεαρή γυναίκα ζήτησε από τους υπαλλήλους του καταστήματος να πάει μέχρι την τράπεζα, να βγάλει χρήματα και να γυρίσει να πληρώσει τον λογαριασμό. Οι υπάλληλοι το δέχτηκαν, η νεαρή όμως δύο μέρες μετά δεν επέστρεψε ποτέ, αφού έγινε καπνός, με τον λογαριασμό να μένει απλήρωτος.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365