Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Φθινοπωρινές Εκπτώσεις: Πότε ξεκινούν, ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Ποιες Κυριακές θα ανοίξουν τα μαγαζιά
Αρχίζουν σε λίγες μέρες οι ενδιάμεσες (φθινοπωρινές) εκπτώσεις. Ποιες Κυριακές μέχρι το τέλος του χρόνου τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά.

Τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις και θα διαρκέσουν δύο εβδομάδες.


Σύμφωνα με το νόμο, την περίοδο των εκπτώσεων, εκτός από την παλιά και τη νέα μειωμένη τιμή, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Ποιες Κυριακές θα ανοίξουν τα μαγαζιά

Τρεις Κυριακές θα παραμείνουν ανοιχτά τα καταστήματα μέχρι το τέλος του χρόνου. Η 26η Δεκεμβρίου πέφτει την τελευταία Κυριακή πριν την Πρωτοχρονιά και άρα τα μαγαζιά θα είναι κλειστά.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες:

 7 Νοεμβρίου 2021
12 Δεκεμβρίου 2021
19 Δεκεμβρίου 2021

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365