Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Αριδαία: Πανηγυρίζει ο Ι.Ν. Αγίων Νικάνδρου και Ιωαννικίου - Το πρόγραμμα των ιερών ακολουθιών

Δείτε το πρόγραμμα
Κανονικά θα τελεστεί η Ιερά Πανήγυρις του Ιερού Ναού Αγίων Νικάνδρου και Ιωανικίου στην Αριδαία.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 18:00, θα τελεστεί ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, με τη συμμετοχή του Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεωργίου και του Μητροπολίτη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ.κ. Αντωνίου. Μάλιστα, ο πρώτος θα φέρει μαζί του τα λείψανα του Αγίου Διονυσίου εν Ολύμπω. Δεν θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη λιτάνευση της εικόνας, εξαιτίας των μέτρων κατά του κορονοϊού.

Την επόμενη μέρα, την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 7:30, θα τελεστεί Όρθρος, Αρχιερατικό Συλλείτουργο και δοξολογία για την απελευθέρωση της Αριδαίας, καθώς επίσης και επιμνημόσυνη δέηση στο ηρώο της πόλης.

Στους εορτασμούς δεν θα συμμετέχει ο Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ, καθώς είναι συνοδικός και θα συμμετέχει στις εργασίες της Ιεράς Συνόδου που πραγματοποιούνται στην Αθήνα.


1 σχόλιο:

  1. τα δεδομένα του κορονοιού μπορεί να αλλάξουν το πρόγραμμα όλων.Παρακολουθούμε τον αριθμό κρουσμάτων και βλέπουμε που πάει το πράγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365