Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Φιλική νίκη ο Εδεσσαϊκός - ΑΣ Γιαννιτσά ήττα στο τελευταίο φιλικό τεστ

Διαβάστε λεπτομέρειες για τις δύο φιλικές αναμετρήσεις

Διαβάστε λεπτομέρειες για τις δύο φιλικές αναμετρήσεις:


Εδεσσαϊκός

Φιλική νίκη με σκορ 1-0 πέτυχε πριν από λίγη ώρα ο Εδεσσαϊκός στο γήπεδο του Άγρα απέναντι στην ομάδα του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων δείχνοντας έτοιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος που είναι σε μια εβδομάδα. 

Σκόρερ για των πρασίνων ο Σπαρτιάτης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή στο 83’ μετά από πάσα του Ροδοβιτη. Το παιχνίδι ήταν καλό σε γενικές γραμμές με τις δύο ομάδες να έχουν διάθεση προσπαθώντας να βγάλουν στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο από την ποιότητα που διαθέτουν

Ο τεχνικός του Εδεσσαικού Άγγελος Ζαζόπουλος χρησιμοποίησε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεση του.

Στο αρχικό σχήμα ξεκίνησε με τους Τεντζέρη, Γκίνη, Κεραμυδά, Μωυσίδη, Γιαννόπουλο, Προύντση, Τεμερτζογλου, Κυζιρίδη, Ταουσιάνη, Ντόγο, Μεληκιώτη.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Ερυθρόπουλος, Μαυρόπουλος, Καλαμπάκας, Νικολαΐδης, Μίσκος, Αταλασίδης, Φουδούλης, Ροδοβιτης, Μυλωνάς, Σπαρτιάτης.


ΑΣ Γιαννιτσά

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του Πενταπλατάνου ο ΑΣ Γιαννιτσά γνώρισε την ήττα αποκ τον Εθνικό Ν.Κεραμιδίου με σκορ 3-1.

Ένα παιχνίδι που έγινε σε βαρύ γήπεδο και με την ομάδα της Πιερίας να δείχνει πιό έτοιμη και να παίρνει την νίκη, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που ήταν μέτριοι αγωνιστικά.

Όπως και να έχει πάντως οι δυο τεχνικοί Γιαννης Γυριχίδης και Απόστολος Στύλος είδαν αυτό που ήθελαν και έβγαλαν τα δικά τους συμπεράσματα, μια βδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Το μοναδικό τέρμα του ΑΣ Γιαννιτσά πέτυχε ο Τάσος Τασιώνας, μειώνοντας το σκορ σε 1-2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365