Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Μπαίνει τέλος στους «ανοιχτούς» χώρους με... πλαϊνές τέντες σε καφέ και εστιατόρια

Η κυβέρνηση θα προχωρήσει στον αυστηρό ορισμό των ανοιχτών χώρων
Δεν αναμένεται αυστηροποίηση των μέτρων κατά του κορονοϊού ωστόσο, η κυβέρνηση θέλει να βάλει φρένο στις αυθαιρεσίες ιδιοκτητών καφέ μπαρ και εστιατόρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση θα προχωρήσει στον αυστηρό ορισμό των ανοιχτών χώρων - όπου σημειωτέον επιτρέπονται και οι ανεμβολίαστοι - εισηγήθηκαν τα μέλη της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων προς την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, καθώς όσο πέφτει η θερμοκρασία διαπιστώνεται ότι αρκετοί ιδιοκτήτες κλείνουν τα πλαϊνά με τέντες, δημιουργώντας συνθήκες υπερμετάδοσης.


Μάλιστα, πρότειναν να ακολουθηθεί το μοντέλο του αντικαπνιστικού νόμου - που προβλέπει οι αίθριοι χώροι να παραμένουν ανοιχτοί -, ενώ παράλληλα τα μέλη της επιτροπής εστίασαν στην ανάγκη να υποβάλλονται σε διπλό rapid test κάθε εμβομάδα και οι εργαζόμενοι στους παιδότοπους.

Σημειώνεται δε, ότι εκτενής αναφορά έγινε και στην υιοθέτηση των «μωβ ζωνών» με το θέμα, εντούτοις, να παραμένει ανοιχτό. Σε κάθε περίπτωση και στο πλαίσιο αυτής της συζήτησης, οι ειδικοί έδωσαν έμφαση στη πιθανή ανάγκη λήψης μέτρων από τους τοπικούς παράγοντες αλλά και στην ενεργοποίηση... μωβ συναγερμού προς της δομές Υγείας στη περίπτωση σημαντικής επιβάρυνσης.

7 σχόλια:

  1. Ναι τώρα τούς φταίνε τά πλαϊνά μετά θά τούς φταίνε τά μπροστινά καί μετά τά πισινά, άντε ρε νά σάς φάει κανένας άλλος, αυτή είναι η δημοκρατική χούντα,ρε άντε πάρτε δρόμο σάς σιχαθεικε ό κόσμος εσάς καί τά κανάλια πού σάς στηρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειστε επικινδυνοι κυριοι για να μην πω κατι αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο, επιτέλους να ξηλωθει αυτή η ασχήμια.Εχουμε πήξει στο νάιλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μακάρι να τελειώσει αυτή η λογική του θερμοκηπίου με όλη αυτή την παρανομία να επιβληθούν επιτέλους πρόστιμα στους ιδιοκτήτες που σκέφτονται πάνω από όλα το κέρδος και όχι την υγεία των Ελλήνων πολιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να κάθεστε άλλου αν δν σας αρέσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ήρθε η χούντα καλά να πάθουμε λες και δε τον ξέραμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εω ο κόσμος καιγετε και το μ.... Αντε μην πω τώρα.... Όταν δεν θα υπάρχει το νοσοκομείο Έδεσσα και θα γίνει κέντρο υγείας θα σας πω εγώ εκεί πρέπει να ξεσηκωθειτε αλλά δεν έχετε ιδέα τι θα συμβεί αν γίνει αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365