Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Απόδραση με Μεληκιώτη ο Εδεσσαϊκός και άτυπη ρεβάνς από τον αποκλεισμό στο κύπελλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Ατυπη ρεβάνς για τον προ ημερών αποκλεισμό στο Κύπελλο πήρε από την Κοζάνη ο Εδεσσαϊκός. Η ομάδα του Αγγελου Ζαζόπουλου είχε την ουσία απέναντι στους «ερυθρόλευκους» και απέδρασε με το τρίποντο επικρατώντας με 1-0 μέσα στην Κοζάνη. 

Ο Μελικιώτης στο 42’ πέτυχε το νικητήριο τέρμα για τους «τριαινοφόρους», οι οποίοι έκαναν ποδαρικό με το δεξί στο Πρωτάθλημα. Πίεσαν για το γκολ της ισοφάρισης οι γηπεδούχοι στο β’ ημίχρονο και ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο έχασαν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες, όμως, άλλοτε η αστοχία και άλλοτε οι αποκρούσεις του Τεντζέρη κράτησαν το μηδέν παθητικό και το τρίποντο για τον Εδεσσαϊκό.

ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ (Γιάννης Κερλίδης): Κυριακίδης, Κατσουλίδης ( 65’ Νάνος), Παπαργυρίου, Σερσέμης, Ρογγότης, Μπακάλης, Μπάρο, Κωστούλας, Καραγιάννης, Μπίντσης (50’ Μαυροματίδης), Ιορδανίδης.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Άγγελος Ζαζόπουλος): Τεντζέρης, Γκίνης (46’ Μαυρόπουλος), Αβραμίδης, Μωυσίδης, Γιαννόπουλος, Τεμερτζόγλου (87’ Κατικαρίδης), Προύντσης, Ντόγος (80’ Νικολαΐδης), Ταουσιάνης, Κυζιρίδης, Μελικιώτης, (90’ Μίσκος)

Δείτε το βίντεο:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365