Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

ΦΩΤΟ: Στα Νοσοκομεία της Πέλλας ο Παύλος Πολάκης - Το κλείσιμο της ΜΕΘ στο νοσοκομείο Έδεσσας ήταν προδιαγεγραμμένο

Διαβάστε την ανάρτηση της Θεοδώρας Αυγερη

Διαβάστε την ανάρτηση της Θεοδώρας Αυγερη:

Περιοδεία στα νοσοκομεία Γιαννιτσών και Έδεσσας με την βουλευτή του νομού Πέλλας, Θεοδώρα Τζάκρη Θεοδώρα ΤΖάκρηκαι τον πρώην αναπληρωτή Υπουργό Υγείας και βουλευτή νομού Χανίων Παύλο Πολάκη Παυλος Πολακης.

Το κλείσιμο της ΜΕΘ στο νοσοκομείο Έδεσσας ήταν προδιαγεγραμμένο και προγραμμένο από το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη. Η αποδυναμωμένη από προσωπικό Μονάδα αναστέλλει την λειτουργία της και το δυναμικό της μεταφέρεται στο νοσοκομείο Γιαννιτσών. 

Ανάστατη η τοπική κοινωνία, οι γιατροί και νοσηλευτές που εδώ και δυο χρόνια δίνουν μάχη με την πανδημία και την «αποφασιστικότητα» της κυβέρνησης να ξεκάνει το δημόσιο ΕΣΥ.

Πολλοί δεν αντέχουν και το εγκαταλείπουν ακόμη και μετά από 33 χρόνια υπηρέτησής του. Όπως ο διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου Γιαννιτσών.


Η περαιτέρω υποβάθμιση του νοσοκομείου Έδεσσας θεωρείται βέβαιη μετά από αυτή την απόφαση.

-«Ό,τι κλείνει δεν ξανανοίγει ή ξανανοίγει πολύ δύσκολα»(Παύλος Πολάκης)

-«Χωρίς ΜΕΘ πως μπορεί να λειτουργήσει ένα νοσοκομείο; Ουτε ως Κέντρο Υγείας θα μπορεί να λειτουργήσει, αφού πάνε να κλείσουν και την παθολογική κλινική»(Θεοδώρα Τζάκρη)


Το σχέδιο συγχώνευσης δημοσίων νοσοκομείων σε εξέλιξη.

Πρώτο θύμα ο νομός Πέλλας.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365