Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Δ. Γιάννου: Αναβάθμιση της ΜΕΘ του Νοσοκομείου της Έδεσσας και όχι κατάργησή της

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Έδεσσας
Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Έδεσσας:

Η πανδημία είναι ευκαιρία για καλύτερη υγεία!
Αυτό μπορεί να είναι το σύνθημα για την αναβάθμιση της ΜΕΘ του Νοσοκομείου της Έδεσσας και όχι για την κατάργησή της.

Η εκδήλωση διαμαρτυρίας στην πύλη του Νοσοκομείου της Έδεσσας ήταν η κραυγή αγωνίας των ανθρώπων που δουλεύουν στην Υγεία και παρέχουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους σε όλους μας.

Μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε για την άρση της απόφασης κατάργησης της ΜΕΘ και την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του Νοσοκομείου μας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365