Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Έρχονται εκλογές στην ΕΠΣ Πέλλας

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Σε εκλογικούς ρυθμούς κινείται η ΕΠΣ Πέλλας καθώς από μέρα σε μέρα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση για την ακριβή ημερομηνία, η οποία πιθανολογείται στα τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου.

Ήδη η παράταξη του Στέργιου Αντωνίου η οποία ηγείται αυτή την στιγμή στο ποδόσφαιρο της Πέλλας, προχώρησε στην συγκέντρωση των εγγράφων στήριξης από τα σωματεία και δείχνει πανέτοιμη για την εκ νέου κάθοδο της στις εκλογές.

Παρότι κατά καιρούς παράγοντες εξέφρασαν την αντίθεση τους σε κάποιες από τις αποφάσεις της σημερινής διοίκησης της ΕΠΣ Πέλλας, εν τούτοις εξέφρασαν την στήριξη τους προς τα συγκεκριμένα πρόσωπα, χωρίς την παραμικρή επιφύλαξη με οτι αυτό συνεπάγεται.

Εν αναμονή λοιπόν της επίσημης ανακοίνωσης για τις εκλογές που διεξάγονται 45 ημέρες μετά την ανάρτηση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

3 σχόλια:

  1. στην ΕΠΣ χρειάζονται αλλαγες. Οι μισες ομαδες δεν κατεβαίνουν. Μεγάλη η ευθύνη όσων διοικούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλος ερασιτεχνικου15 Οκτωβρίου 2021 στις 7:59 μ.μ.

    Όποιος και να βγει στις εκλογές οι ομάδες τα παρατάνε η μία πίσω από την άλλη σε λίγο θα μείνουν τρεις και ο κουκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365