Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Ανακοίνωσε προπονητή η Δόξα Μανδάλου

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Στο πρόσωπο του Δήμου Αγγελάκη βρήκε τον τεχνικό ηγέτη για τον πάγκο της η Δόξα Μανδάλου και πλέον οι Μαυραετοί κοιτούν μπροστά τόσο στον θεσμό του πρωταθλήματος, όσο και του κυπέλλου.

Ο νέος τεχνικός της Δόξας, γνωστός λάτρης της πειθαρχίας και την εργατικότητας, θα προσπαθήσει με σκληρή δουλειά, που είναι το κυριότερο χαρακτηριστικό του σαν προπονητής, να οδηγήσει την νέα του ομάδα σε επιτυχίες.

Ο καταγόμενος από την γειτονική Καλή προπονητής, έχει εργαστεί παλαιότερα σε Δόξα Εξαπλατάνου, Νίκη Καλής, Φίλιππο Σταυροδρομίου, Ζακυνθιακό, ΑΟ Κατασταρίου, ενώ σαν βοηθός προπονητή εργάστηκε σε Αλμωπό, Αετό Σκύδρας, Αναγέννηση Γιαννιτσών και Άρη Παλαιφύτου στην Δ’ Εθνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365