Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Δολοφονία Καραϊβάζ: Κανένα στοιχείο για την υπόθεση έξι μήνες μετά, απειλές καταγγέλλει ο δικηγόρος της οικογένειας

«Λες και έχει πέσει πλάκα πάνω στην υπόθεση»

Έξι μηνές μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ καμία πρόοδος δεν έχει σημειωθεί στην έρευνα της ΕΛΑΣ.


Στην απουσία οποιουδήποτε στοιχείου σχετικά με τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ αναφέρθηκε ο δικηγόρος της οικογένειας του Γιώργου Καραϊβάζ, Απόστολος Λύτρας.


Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Λύτρας αποκάλυψε πως υπήρξε η προσπάθεια κάποιων ατόμων να τον απειλήσουν για να μην ασχοληθεί με την υπόθεση:


«Είχα δεχθεί ένα mail το οποίο μου ανέφερε κάποιες πληροφορίες και μου είχε πει να μην ασχοληθώ με την υπόθεση», σημείωσε χαρακτηριστικά.


Όπως διευκρίνισε είχε ενημερώσει τις αρχές, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί ποτέ η προέλευση του μηνύματος.


«Λες και έχει πέσει πλάκα πάνω στην υπόθεση»

Αναφορικά με την πορεία της υπόθεσης, ο Απόστολος Λύτρας υπήρξε κατηγορηματικός:


«Μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία. Λες κι έχει πέσει μια πλάκα πάνω από την υπόθεση και δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο».


¨Σχολίασε, μάλιστα, πως μόλις «χθες δέχθηκα ένα mail από τους Δημοσιογράφους Χωρίς Σύνορα, οι οποίοι μου ζητούσαν πληροφορίες για το πού βρίσκονται οι έρευνες».


«Κι όταν τους απάντησα ότι δεν έχουμε καμία απολύτως πληροφόρηση, δεν θέλετε να ξέρετε τι μου απάντησαν οι άνθρωποι».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365