Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

Εβδομήντα χρόνια Δόξα Μελισσίου

70 έτη λαμπρής ιστορίας
Φέτος συμπληρώνει η ιστορική Δόξα Μελισσίου 70 έτη λαμπρής ιστορίας στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι του νομού Πέλλας. 

Αποτελεί μια από τις ιστορικότερες ομάδες της Πέλλας, ιδρυτικό μέλος της Ενώσεως Ποδοσφαιρικών Σωματείων του Νομού Πέλλας. Μάλιστα πρόσφατα είναι η μόνη ομάδα ανά την Ελλάδα που κυκλοφόρησε ιστορικό συλλεκτικό λεύκωμα για τα 70 χρόνια ιστορίας της 1950-2020.

Τα τελευταία χρόνια είναι γνωστό τοις πάσι ότι πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α1 Πέλλας, διεκδικώντας την άνοδο της στην Γ΄ Εθνική.
Η Δόξα Νισσίου της νέας αγωνιστικής περιόδου, έχει νέα πρόσωπα στο Διοικητικό Συμβούλιο:
Πρόεδρος ο Παναγιωτίδης Βασίλειος,
Αντιπρόεδρος ο Ιωάννης Βασιλειάδης,
Γραμματέας ο Αναστάσιος Βιάνας,
Ταμίας Ο Χριστόφορος Μαριορίδης,
Μέλη: 

Ακρίτας Αμανατιάδης
Βασίλειος Παυλίδης
Έφορος Ποδοσφαίρου ο Νίκος Ρεντάκης.

Σκοπός της νέας Διοίκησης, που έχει την ευτυχία να έχει Τεχνικό Διευθυντή τον πολύπειρο και άριστο γνώστη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου: Κώστα Φάβα, Βοηθό προπονητή τον έμπειρο κι αειθαλή Παναγιώτη Φωστηρόπουλο και Προπονητή τον εξαίρετο τεχνικό και άριστο γνώστη του σύγχρονου ταχυδυναμικού ποδοσφάιρου και σπάνιο χαρακτήρα, κ. Ιωάννη Σερέτη, παλιό ποδοσφαιριστή του Άρη Θεσσαλονίκης, με πέρασμα από την Αναγέννηση Γιαννιτσών. από το ξεκίνημα της περιόδου μπήκε ως βασικός στόχος η ανανέωση της ομάδας κι αυτό επετεύχθη με απόκτηση νεαρών ποδοσφαιριστών από τις Αθλητικές Ακαδημίες, εξαιρετικά ταλέντα που στα πρώτα διαπιστευτήρια τους άφησαν άριστες εντυπώσεις στους φίλους της Δόξας κι όχι μόνο, καθώς και  η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συγκροτήματος, αλλά πρωταρχικά να διαπλάσει άριστους χαρακτήρες μέσα κι έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ποδοσφαιρική Πέλλα, χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η ένταξη στην οικογένεια της Δόξας των:

1. Κυριάκου-Ραφαήλ Παναγιωτίδη,
2. Αντωνίου Πισμισάκη,
3. Βλαδίμηρου Σιδέρη,
4. Βασίλη Χατζηδάκη
5. Αλέξανδρος Τζήμας.
 
Η απόκτηση νεαρών ιδιαίτερα ταλαντούχων ποδοσφαιριστών όπως:

      1. Παναγιώτη Μερτζάνη από ΑΕΚ Καρυώτισσας,
       2. Ευστάθιου Κουκουσιάρη από ΑΕΚ Καρυώτισσας,
       3. Αναστασίου Χατζόγλου από ΑΕΚ Καρυώτισσας και
       4. Χατζηπαρασίδη Πέτρου από Φίλιππο Πενταπλατάνου.

  Τις επόμενες μέρες γίνονται προσπάθειες κι επαφές να ολοκληρωθεί η ένταξη στην ομάδα  των:

1. Σωτήρη Βέρβελέ, αμυντικού μέσου,
2. Και 1-2 ποδοσφαιριστές από τον Α.Σ Γιαννιτσά.

3. Και 1-2 από τις Αθλητικές Ακαδημίας.
   Επίσης, ανανέωσαν οι:

      1. Δεληχατζής Νικόλαος τερματοφύλακας,
      2. Γεωργιάδης Αρχιμήδης,
     3. Κοκκινίδης Μιχαήλ, 
     4. Αριστοφάνης Ξανθόπουλος,
     5. Ιωάννης Ασλανίδης,
     6. Αθανάσιος Θεοδωρούδης,
     7.Λιτοβολής Χρήστος,
     8. Γκότσης Μιχαήλ,
      9. Πισμισάκης Ιωάννης, 
     10. Χωραφάς Παντέλης
     11. Βερβελές Ηλίας,
     12. Σιδηρόπουλος Πέτρος,
      13. Σαρρής Βασίλειος
      14. Χατζηδάκης Ανδρέας.

Αποχώρησαν τιμής ένεκεν, οι Τζάτζης Μάριος, Ελευθέριος Δουλκερίδης, Αθανασιάδης Βασίλειος, Κοπαλίδης Παρθένιος, τους οποίους η οικογένεια της Δόξας τους ευχαριστεί θερμά για την προσφορά και τους εύχεται υγεία, δύναμη και καλή πορεία στις νέες τους ομάδες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο , το τεχνικό team και οι αθλητές της Δόξας Μελισσίου εύχονται σε όλα τα σωματεία  υγεία, δύναμη και καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα, χωρίς βία και καλή συνεργασία για το καλό του ποδοσφαίρου. Από εμάς εξαρτάται κατά ένα μεγάλο βαθμό η άνοδος της ποιότητας του ποδοσφαίρου. καλή αγωνιστική χρονιά.

Με την ολοκλήρωση του ρόστερ, σε επόμενο ρεπορτάζ θα γίνει εκτενής παρουσίαση του έμψυχου υλικού της ιστορικής μας ομάδας, της οικογένειας της θρυλικής Δόξας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365