Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

ΠΑΣ Ξιφιανής: Μια ομάδα - Μια αγάπη - Μια ιστορία (ΦΩΤΟ)

Βιβλίο με την ιστορία του ΠΑΣ Ξιφιανής
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣ Ξιφιανής συγκέντρωσε ένα απίστευτο υλικό, το συνέθεσε και παρουσιάζει την ιστορία του ΠΑΣ Ξιφιανής όπως δεν γράφτηκε ποτέ ξανά!

Άγνωστες ιστορίες, παρασκήνια, θαμμένα μυστικά και αναμνήσεις των πρωταγωνιστών, 
μέσα από αφηγήσεις παλιών ποδοσφαιριστών αλλά και ζωντανών θρύλων της ομάδας, σενάρια στα οποία στηρίζονται σε πραγματικά γεγονότα.

Ποια χρονολογία ιδρύθηκε η ομάδα; 
Ποιοι άνθρωποι έριξαν τον πρώτο σπόρο;

Τα κομμάτια του πάζλ ενώνονται και μας ταξιδεύουν στην εποχή κατά την οποία πλάστηκε η ταυτότητα και η ιστορία του ΠΑΣ Ξιφιανής.

Την έκδοση συνοδεύουν υπερσπάνια φωτογραφικά και αρχειακά ντοκουμέντα, που δεν έχουν δημοσιευτεί ξανά. Πρόκειται για υλικό που ανήκει στον Ποδοσφαιρικό Αθλητικό Σύλλογο Ξιφιανής, υπό την αιγίδα του οποίου κυκλοφορεί το βιβλίο το οποίο είναι διαθέσιμο από σήμερα και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Τίτλος: ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ-ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ-ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ
Σελίδες: 98
Τιμή: 10€
Τηλέφωνο 698 4879959








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365