Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Αλμωπία: Βαριά καμπάνα και λουκέτο σε καφενείο για εξυπηρέτηση πελάτη χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Βαριές «καμπάνες» έπεσαν την Πέμπτη, 28η Οκτωβρίου, σε διάφορες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας (πλην της Θεσσαλονίκης), εξαιτίας της μη τήρησης των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Στην Ημαθία, επιβλήθηκε 10.000 ευρώ πρόστιμο σε καφετέρια, με επιβολή 15ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών, σε εξωτερικό χώρο.


Στην ίδια περιοχή, επιβλήθηκε 2.000 ευρώ πρόστιμο σε καφετέρια, με επιβολή 7ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών, σε εξωτερικό χώρο.

Στη Χαλκιδική, «καμπάνα» 2.000 ευρώ σε internet καφέ, με επιβολή 7ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση έξι πελατών χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά και από 300 ευρώ πρόστιμο στους έξι πελάτες.


Στην Πέλλα, επιβλήθηκε 2.000 ευρώ πρόστιμο σε καφενείο, με επιβολή 7ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση πελάτη χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά και 300 ευρώ πρόστιμο στον πελάτη.

Τέλος, σημειώθηκαν 18 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από πελάτες και εργαζόμενους καταστημάτων σε διάφορες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365