Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Άλλη μια ομαδα της Αλμωπίας τέλος για φέτος από τα πρωταθλήματα

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Δεν θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας η Ένωση Τσάκων σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου Χρήστου Στεφανίδη, παρά τις προσπάθειες που έγινα από την διοίκηση.

Υπήρξε μια απροθυμία από πλευράς των ποδοσφαιριστών που κατάγονται από το χωριό και από την στιγμή που δεν υπάρχει ζήλος και ανταπόκριση η απόφαση της διοίκησης ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη.

Μάλιστα ο πρόεδρος Χρήστος Στεφανίδης δήλωσε στο Aridaia365, τα πατακάτω:

«Με μεγάλη λύπη σας ανακοινώνουμε ότι δεν θα συμμετάσχουμε στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πέλλας, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2021-22.

Το θέμα είναι καθαρά αγωνιστικό, καθώς δεν υπάρχει ικανοποιητικός αριθμός παικτών και αφού τα παιδιά από το χωριό δείχνουν απρόθυμα να έρθουν να παίξουν για να κάνουν το χόμπι τους, η διοίκηση πήρε αυτήν την απόφαση, που σίγουρα δεν είναι και η καλύτερη για τον σύλλογο και την ιστορία του.

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους της ομάδας μας»

2 σχόλια:

  1. ΚΛΕΙΡΩΣΕΙΣ ΜΕ 46 ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ 42
    ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ! ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΊΚΤΕΣ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΩΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πρόεδρος το ειπε, δεν είναι το χόμπι τους το ποδόσφαιρο!!! Facebook, instagram κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365