Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ/ΒΙΝΤΕΟ: Έχασε την πρόκριση στα πέναλτι ο Αλμωπός στην Καρδίτσα

Γράφει, φωτορεπορτάζ και βίντεο Γιώργος Καραγιαννίδης

Σε ένα παιχνίδι που έσπασαν καρδιές, η Αναγέννηση Καρδίτσας προκρίθηκε στα πέναλτι επι του Αλμωπού Αριδαίας με 2 - 0, ενώ η κανονική διάρκεια έληξε 0 - 0 και η παράταση 1 - 1.


Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη στάθηκε καταπληκτικά στον αγωνιστικό χώρο και στα 120 λεπτα, προηγήθηκε με Αυτογκόλ του Γκολια μετά από ενέργεια του Ρόβα στο 93' της παράτασης, ισοφαριστηκε απο τον Αθανασιάδη στο 103', αλλά στα πέναλτι λιγησε αφού δεν κατάφερε να σκοράρει σε κανένα.

Το πρώτο ημίχρονο κύλισε χωρίς συγκινήσεις. Η Αναγέννηση Καρδίτσας είχε την κατοχή της μπάλας χωρίς να απειλεί ουσιαστικά. Η μόνη αξία αναφοράς φάση ήταν στο 12ο λεπτό, όταν το σουτ του Μπιανκόνι απέκρουσε σε κόρνερ ο Παϊτέρης.


Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μεγάλη φάση για τον Αλμωπό. Συγκεκριμένα στο 51' ο Πέττας έκανε το σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι του Γκέκα. Οι γηπεδούχοι απάντησαν 10 λεπτά αργότερα, όταν ο Μπραμπιγια έπιασε κεφαλιά από καλή θέση και έστειλε την μπάλα πάνω στον Παϊτέρη. Την συνέχεια ο Αναγέννηση είχε τον έλεγχο του αγώνα και κάποιες καλές στιγμές με τον Μπιανκόνι(74') και τον Αθανασιάδη(87' και 88'), οι οποίοι δεν βρήκαν στόχο. Έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση. 


Στο 93' λεπτό της παράτασης ο Ρόβας έκλεψε την μπάλα από τον Γκόλια, πέρασε τον τερματοφύλακα Γκέκα, πλάσαρε, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στα πόδια του Γκολια και κατέληξε στα δίχτυα για το 0 - 1 για τον Αλμωπό.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυκτικά από εκείνο το σημείο και μετά και ισοφάρισαν σε 1 - 1 με γκολ του Αθανασιάδη στο 103'

Στο 115' αποβλήθηκε με δεύτερη ο Γιαλαμουδης του Αλμωπού.

Στο 118' μεγάλη επέμβαση του Παϊτέρη σε σουτ του Λωττα.


Πέναλτι

0 - 0 Γιουκούδης Αλμωπός

 δοκαρι

0 - 0 Αθανασιάδης Αναγέννηση δοκαρι 

0 - 0 Ρόβας Αλμωπός απόκρουση

1 - 0 Μπιανκόνι Αναγέννηση 

1 - 0 Σέχου Αλμωπός άουτ 

2 - 0 Λαρρεα Αναγέννηση.

2 - 0 Καράμπελας Αλμωπός


Αναγέννηση Καρδίτσας (Αμανατίδης): Γκέκας, Γκολιας(Κοτσωνης 108'), Λαρρεα, Καρανικας, Σταμοπουλος, Λαγός, Πλεγας(Γκίνης 75'), Κουτσιανικουλης(Λωττας 85'), Πολίτης(Ξερρας 75'), Μπραμπιγια(Αθανασιάδης 63'), Μπιανκονι. 


Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Παϊτέρης, Πρίκας(Γιαλαμουδης 64'), Παρασκευάς, Σέχου, Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου, Ζαχαρός(Κέρθι 64'), Αδαμίδης(Μπακούτσης 117'), Ρόβας, Πέττας(Καράμπελας 73'), Γιουκούδης

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:















































6 σχόλια:

  1. Μπράβο στην ομάδα,μπράβο και στον Aridaia 365

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μία απορία γιατί δεν είχαν στις φανέλες τού Αλμωπου τά ονόματα τών παιχτών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα πέναλτι.. τραγικά.Λες και δεν είχαν βαρεσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια από Καρδίτσα για την προσπάθεια, συμπαθούμε την πόλη και τους ανθρώπους σας! Καλή παραμονή σας εύχομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νά είστε καλά θά ξαναβρεθούμε στο προταθλημα άμα αρχίσει με τό καλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365