Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

Τι είδαμε από τον Αλμωπό Αριδαίας στην Καρδίτσα - Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Ένα εξαιρετικό πρόσωπο παρουσίασε ο Αλμωπός Αριδαίας απέναντι στην πολύ δυνατή Καρδίτσα των Κουτσιανικούλη, Αθανασιάδη, Λαγού και Μπιανκόνι και στις λεπτομέρειες έχασε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος.


Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη στάθηκε εξαιρετικά, με τον έμπειρο τεχνικό να επιλέγει το 3 - 5 - 2. Στην εστία ήταν ο Παϊτέρης, σαν σκούπα στην άμυνα αγωνίστηκε ο Σουλιώτης, δεξί στόπερ ο Σέχου και αριστερό ο Αδαμίδης. Δεξιά σε όλη την πλευρά ήταν ο Παρασκευάς και αριστερά ο Πρίκας.  Εξάρι αγωνίστηκε ο Ασλαμπάλογλου, ενώ τα δύο οκτάρια ήταν ο Πέττας με τον Ζαχαρό. Φορ αγωνίστηκαν ο Ρόβας με τον Γιουκούδη.


Ο Αλμωπός έδωσε χώρο στην Καρδίτσα και προσπαθούσε να επιτεθεί με γρήγορη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση, εκμεταλλευόμενος την ταχύτητα των ποδοσφαιριστών του. 

Οι κυανόλευκη έδειξαν αρκετά δουλεμένοι στην άμυνα, είχαν εξαιρετική τακτική, ενώ τα 3 στόπερ της ομάδας δεν είχαν πρόβλημα σε αέρα και έδαφος, κερδίζοντας τις περισσότερες μονομαχίες. Είναι ενδεικτικό πως η Αναγέννηση δεν απείλησε από οργανωμένη επίθεση, ενώ στην μόνη αδράνεια της άμυνας του Αλμωπού ήρθε η ισοφάριση. 

Δημιουργικά η ομάδα έδειξε πως θέλει δουλειά, μην ξεχνάμε όμως ότι έλειπαν ο Γκαγιέντος με τον Ρίβας, οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν πάρα πολύ στο συγκεκριμένο κομμάτι. Επίσης μία τόσο καινούργια ομάδα χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να δέσει επιθετικά και να βρεθούν οι παίκτες μεταξύ τους.


Ο Αλμωπός έδειξε πως θα είναι σκληρό καρύδι στο πρωτάθλημα της SL2, θα χτυπάει όλα τα παιχνίδια στα ίσα, ενώ η χθεσινή του εμφάνιση άφησε υποσχέσεις για το μέλλον, ζεσταίνοντας για τα καλά τους φιλάθλους ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

3 σχόλια:

  1. Το ειχα γραψει πριν τον αγωνα παραταση και πεναλτι στο μονο που δεν εγραψα ηταν το σκορ, δεν πειραζει ομως παμε παιδια ερχομαστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας ταιριάζει να παίζουμε με 3 στοπερ. Αντε καλή χρονιά Αλμωπαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νά ρωτήσω κάτι αυτό πού γράφεται σε κάποιο σάιτ για οφειλές σέ ποδοσφαιριστές του Αλμωπου τής σεζόν 2020-2021 είναι αλήθεια καί αν ναι γιατί καθηστεριτε τόσο πολύ; κύριοι τής διοίκησης θά υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην ομάδα εάν κάνουν προσφυγές, κάντε κάτι θά είναι κρίμα αν τιμωρηθεί η ομάδα.Υ.Γ. τά γράφω με αγάπη για την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365