Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021

Ευχαριστήριο της οικογένειας του Δήμου Παρτσανάκη ο οποίος είχε ατύχημα πριν από λίγο καιρό

Ευχαριστήριο

Η οικογένεια του Δήμου Παρτσανάκη ο οποίος είχε ατύχημα πριν από λίγο καιρό, θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους μαθητές τους ΕΠΑΛ Αριδαίας, τους καθηγητές και στον διευθυντή κύριο Νίκο Ράπτη για την στήριξη την οποία μας παρείχαν.


Επίση θέλουμε να ευχαριστήσουμε την τοπική κοινωνία της Σωσάνδρας και όλης της Αλμωπίας για την ανταπόκριση και την συμπαράσταση που έδειξαν στην περιπέτεια μας.


Σας ευχαριστούμε όλους από τα βάθη της καρδιάς μας. Σύντομα ο γιος μας Δήμος θα επιστρέφει στην καθημερινότητα του υγιής και χωρίς κανένα πρόβλημα.


Οι Γονείς 

Αθανάσιος Παρτσανάκης

Ιωάννα Παρτσανάκη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365