Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Αριδαία: Μαζί με την βροχή των προηγούμενων ημερών εμφανίστηκαν και τεράστιες τρύπες στους δρόμους (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες αναγνωστών από τις προηγούμενες μέρες

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη της Αριδαίας, είναι η κατάσταση του οδοστρώματος, η οποία είναι σε πολύ κακή κατάσταση.


Το πρόβλημα γίνεται ακόμα πιο μεγάλο όταν βρέχει και οι ήδη υπάρχουσες τρύπες ανοίγουν και άλλο.


Οι οδηγοί ζουν έναν καθημερινό γολγοθά, ενώ ο φθορές στα οχήματα είναι καθημερινό φαινόμενο εξαιτίας της άσχημης κατάστασης του οδοστρώματος.


Πριν λίγους μήνες έπεσε άσφαλτος σε κάποια τμήματα της Αριδαίας, καθώς και σε κάποιες τοπικές κοινότητες, ενώ τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν ξανά ασφαλτοστρώσεις. 


Η κατάσταση των δρόμων πρέπει να προβληματίσει την Δημοτική Αρχή.


Δείτε φωτογραφίες αναγνωστών από τις προηγούμενες μέρες.






5 σχόλια:

  1. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επιμένετε να αποκαλείτε πόλη την Αριδαία. Για τις υποδομές της; για τους δρόμους της; για την καθαριότητα της; για τη νοοτροπία της δημοτικής αρχής και των κατοίκων της; για τα αδέσποτα της ή μήπως επειδή έχει πολυκατοικιες;
    Αγανακτισμενος κάτοικος Αριδαίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα σας πρότεινα να βάλετε φωτ/φίες από το νότιο περιφεραιακό(family-διαστ/ση Τσακώνων). Άντε με το αυτ/το κάτι γίνεται, εάν όμως επιχειρήσεις να το διασχίσεις με τρακτέρ, έχεις γίνει φραπές στα πρώτα 100 μέτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεσα στην πολη με τρακτερ; Μονο στην Αριδαια τα βλεπουμε αυτα οι χωριατικη νοοτροπια που δεν θα μας κανει ποτε πολη

      Διαγραφή
  3. τραγική η κατάσταση εδώ και χρόνια, αντί να γίνει σωστή ασφαλτόστρωση, μπαλώνουν με χαλίκι και άσφαλτο μια φορά το χρόνο. Στις πρώτες βροχές το μίγμα ξεπλένεται. Θα πρέπει να κατανοήσουν ότι οι δρόμοι ΠΡΕΠΕΙ να φτιαχτούν από την αρχή κομμάτι- κομμάτι. Τα λεφτά είναι για έργα όχι για τσέπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βλέπω ότι η κατάσταση στο Sarajevo βελτιώθηκε πολύ μετά τον πόλεμο. Μόνο κάτι λακκούβες στους δρόμους έμειναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365