Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021

Σταμενίτης: «Με συνέπεια προχωράνε οι διαδικασίες για το έργο του οδικού άξονα Θεσσαλονίκη – Γιαννιτσά – Έδεσσα»

Δελτίο Τύπου

Όπως έγινε γνωστό δημοσιεύτηκε η προκήρυξη για την ανάθεση Υπηρεσιών Χρηματοοικονομικού Συμβούλου με σκοπό την κατάρτιση και υποβολή φακέλου για την ένταξη του Έργου: «Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση της Αναβάθμιση του οδικού άξονα ΕΟ2 (Μαυροβούνι – Έδεσσα, Παράκαμψη Γιαννιτσών, Παράκαμψη Χαλκηδόνας) και Λειτουργία - Συντήρηση του τμήματος γέφυρας Αξιού ποταμού – Έδεσσας στις διατάξεις του ν. 3389/2005.

Η ανάθεση Υπηρεσιών Χρηματοοικονομικού Συμβούλου είναι απαραίτητη για την υλοποίησή του δρόμου ως έργο Σύμπραξης Δημοσίου Ιδιωτικού Τομέα (Σ.Δ.Ι.Τ.), καθώς επίσης και για την υποστήριξή της για το σύνολο της διαδικασίας ανάθεσης της Σύμβασης Σύμπραξης του Έργου.

Υπενθυμίζεται ότι σε προηγούμενη συνάντηση του Βουλευτή Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταμενίτη με τον Υφυπουργό Υποδομών κ. Καραγιάννη συζητήθηκε η πορεία εξέλιξης του έργου αναβάθμισης και κατασκευής του οδικού άξονα «Θεσσαλονίκη – Γιαννιτσά – Έδεσσα», οπότε και έγινε γνωστό ότι το επόμενο διάστημα αναμένεται η έγκριση του έργου από τη διυπουργική.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365