Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

Γιάννης Κετικίδης για κατασκευή κερκίδας στο γήπεδο της Σωσάνδρας: Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αρχίσουν οι εργασίες

Ενημέρωση από τον Αντιδήμαρχο Αλμωπίας Γιάννη Κετικίδη

Κατασκευή κερκίδας στο γήπεδο της Σωσάνδρας.


Σε διαδικασία διαγωνισμού βρίσκεται η κατασκευή κερκίδας στο γήπεδο της Σωσάνδρας, εκπληρώνοντας ένα όνειρο πολλών κατοίκων της Κοινότητας. 


Η νέα μεταλλική κερκίδα θα έχει χωρητικότητα 208 θέσεων με στέγαστρο ώστε να πληρούνται τα ελάχιστα κριτήρια (άνω των 200 θέσεων) για συμμετοχή σε ανώτερες κατηγορίες . Ταυτόχρονα, περιλαμβάνεται προμήθεια και τοποθέτηση συνόδου εξοπλισμού για την αναβάθμιση των υποδομών ήτοι ενός προκατασκευασμένου οικισμού με 3 WC θεατών εκ των οποίων το ένα προδιαγραφών ΑΜΕΑ.


Το έργο αυτό θα συντελέσει στη δημιουργία ενός μόνιμου, προστατευμένου και ολοκληρωμένου χώρου συγκέντρωσης κοινού τόσο για αθλητικές δραστηριότητες και αθλοπαιδιές, καθώς και για κάθε άλλου είδους πολιτιστική εκδήλωση. Αποσκοπεί επομένως στον εκσυγχρονισμό και στη βελτίωση του επιπέδου των παρεχόμενων αθλητικών υπηρεσιών, στη δημιουργία υποδομών για τη διενέργεια αθλητικών δράσεων και πολιτιστικών δρώμενων και στην αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος με τη δημιουργία χώρου αναψυχής και ξεκούρασης τόσο για τους μόνιμους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες, διότι στην ευρύτερη περιοχή δεν υπάρχει αντίστοιχος κατάλληλος χώρος.


Η ολοκλήρωση του έργου προχωράει κανονικά και ευελπιστούμε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα αρχίσουν οι εργασίες, ώστε το γήπεδο της Κοινότητας να αποκτήσει μία κερκίδα σύγχρονων προδιαγραφών, η οποία θα δώσει στο γήπεδο μία εντελώς διαφορετική όψη και χρηστικότητα.


Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ

5 σχόλια:

  1. ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΡΗ ΠΕΣΑΝΕ ΣΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην ανατολική Αλμωπία δεν έχουμε ούτε λάμπες στις κολώνες. Όλα μα όλα για την δυτική, ακόμα και η προσλήψεις στον δήμο. Ότι έκανε ο δάσκαλος κάνει και ο μαθητής. Μας δούλεψες καλά ρε Χρήστο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όποια ομάδα βγάζει νέους ποδοσφαιριστές θα επιδοτείται. Ετσι πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα θα θα ολο θα κ θα κετικιδη κ μπατση ο χρονοσ σασ λιγοσ ηνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365