Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Γιαννιτσά: Ελπίζουν σε ένα θαύμα για τους δυο τραυματίες - Τι λένε οι γονείς των τραυματιών

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθούν να νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας οι δύο τραυματίες
Χαροπαλεύει ο 27χρονος που τραυματίστηκε χθες (17.10.2021) στα Γιαννιτσά κατά τη διάρκεια αγώνα για το πρωτάθλημα MotoCross. Φόβοι πως αν επανέλθει, θα μείνει φυτό. Τι λένε στο newsit.gr οι γονείς των τραυματιών.


Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθούν να νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας οι δύο τραυματίες του ατυχήματος στον αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος MotoCross στα Γιαννιτσά. Ο 27χρoνος και ο 16χρονος παραμένουν διασωληνωμένοι, με τους δικούς τους ανθρώπους να ευελπιστούν ότι θα καταφέρουν να κερδίσουν την πιο δύσκολη μάχη της ζωής τους.

Ο ένας από τους τραυματίες, ο 27χρονος άνδρας, είναι κι εκείνος οδηγός και έκανε ζέσταμα για να μπει στον αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος MotoCross στα Γιαννιτσά, όταν έγινε το ατύχημα.

Ο πατέρας του 27χρονου μιλά στο newsit.gr γεμάτος αγωνία περιμένει από τους γιατρούς ένα καλό νέο. «Η κατάσταση του γιου μου δεν είναι καλή, χαροπαλεύει. Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση κι είναι σε καταστολή. Η επέμβαση πήγε καλά, αλλά δεν επανήλθε. Είναι διασωληνωμένος και αν επανέλθει δεν ξέρουμε πώς θα επανέλθει. Κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει φυτό» λέει ο πατέρας του 27χρονου και συνεχίζοντας προσθέτει: «Ο γιος μου είναι αναβάτης αλλά την συγκεκριμένη στιγμή δεν έτρεχε, μετά θα έμπαινε να τρέξει. Εκεί ήμουνα και εγώ, έφυγε μια μοτοσυκλέτα από την πορεία της, χτύπησε πάνω στο προστατευτικό. Ο γιος μου έκανε ζέσταμα γιατί θα έμπαινε μετά να τρέξει, ένα σίδερο τον βρήκε στο κεφάλι, απ’ ότι μου είπαν, δεν είδα εγώ κάτι».

Ο 16χρονος έβλεπε τον αδερφό του να τρέχει

Τι δικές τους δύσκολες ώρες βιώνουν και οι γονείς του δεύτερου τραυματία, του 16χρονου ο οποίος κι αυτός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του τρομακτικού τροχαίου στην πίστα των Γιαννιτσών, το μεσημέρι της Κυριακής (17.10.2021). 

«Δεν είναι καλά το παιδί, είναι στο νοσοκομείο. Σίγουρα θα πάρει μέρες για να δείξει αν θα επανέλθει. Είναι σταθερή η κατάσταση του αλλά είναι σοβαρά. Είναι διασωληνωμένος και έχει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις» λέει στο newsit.gr o πατέρας του 16χρονου Θανάση.

Και αποκαλύπτει πως όλα έγιναν ενώ ο 16χρονος παρακολουθούσε τον αγώνα του αδερφού του. «Ήταν ατύχημα. Ένας οδηγός έχασε τον έλεγχο μετά από άλμα και έφυγε η μηχανή πάνω στους θεατές. Ο γιος μου κοίταζε εκείνη τη στιγμή που έτρεχε ο αδελφός του στον αγώνα. Είχαμε πάει όλοι μαζί οικογενειακώς να δούμε τον αγώνα και να βοηθήσουμε τον μεγάλο μας γιο».


Τα μέλη της οικογένεια του 16χρονου, προσεύχονται στο Θεό για την πορεία της υγείας του παιδιού, ενώ ευχαριστούν και τους γιατρούς του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» για τις προσπάθειες που καταβάλλουν. «Και μένα με χτύπησε η μηχανή, με τραυμάτισε στο χέρι αλλά μπροστά σε ό,τι έγινε στο παιδί μου δεν είναι τίποτα αυτό. Ο γιος μου και ο άλλος ο τραυματίας δεν έφταιγαν σε τίποτα. Αυτό που ζητάω είναι να γίνει καλά το παιδί μου. Τίποτε άλλο. Εύχομαι ο Θεός να βοηθήσει και οι γιατροί να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν», αναφέρει ο πατέρας του 16χρονου.

Πηγή: newsit.gr

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365