Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Πέλλα: Νεότερα για το ατύχημα στην πίστα Motocross - Αναφορές για σοβαρά τραύματα στο κεφάλι

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο

Το ατύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross στα Γιαννιτσά, όπως σας ενημερώσαμε πρώτοι στο Aridaia365. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο σοβαρά τραυματίες…


Πιο συγκεκριμένα, σε ένα από τα άλματα της πίστας έφυγε μια μηχανή στον αέρα και έπεσε πάνω στην προστατευτική περίφραξη. Εκεί όμως υπήρχε και μία μεταλλική κολώνα, η οποία υποχώρησε και έπεσε πάνω σε δύο από τους θεατές με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό τους.


Σύμφωνα με το motomag.gr, ο αγώνας διεκόπη και λίγα λεπτά αργότερα ακυρώθηκε οριστικά. Επίσημη ενημέρωση για την κατάστασή τους δεν υπάρχει για την ώρα, πλην όμως υπάρχουν αναφορές για αρκετά σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.


Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο. Ο ένας κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και ο άλλος από την Κατερίνη. Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν τον έναν από τους δύο τραυματίες να είναι μόλις 16 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365