Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

Γιαννιτσά - Κρύα Βρύση: Δείτε τα αποτελέσματα των rapid test

Δείτε τα αποτελέσματα

Την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021, πραγματοποιήθηκαν 175 δράσεις δωρεάν δειγματοληπτικού ελέγχου σε κεντρικά σημεία 65 Περιφερειακών Ενοτήτων της χώρας, στις οποίες διενεργήθηκαν 14992 rapid test και ανευρέθηκαν 369 θετικά (2.46%). Από τις 369 περιπτώσεις, οι 159 αφορούν άνδρες και οι  210 γυναίκες με μέσο όρο ηλικίας τα 32.22 έτη.


ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

163 rapid test με 13 θετικά (7.98%) αφορούν σε 8 άνδρες και 5 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 24 έτη



ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ

17 αρνητικά rapid test

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365