Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Σοκ στην Super League 2, ξαφνικά 9 ομάδες χωρίς άδεια!

Δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα ο Αλμωπός αφού ο προγραμματισμός έγινε με τους περιορισμούς

Στην κατηγορία έκαναν την κλήρωση της νέας σεζόν αλλά ουδείς «βάζει το χέρι του στη φωτιά» για το ποιες ομάδες θα συμμετάσχουν σε αυτή και τους ποδοσφαιριστές που θα αγωνίζονται στη λίγκα!

Η Super League 2 έκανε χθες (5/10) την κλήρωσή της και στις 17 Οκτωβρίου έχει ορίσει τη σέντρα της. Η συγκεκριμένη ημερομηνία είναι η 4η διαφορετική καθώς στην κατηγορία αλλάζουν συνεχώς τα δεδομένα, όπως και έγινε πριν από μερικά λεπτά.


Αρχικά να πούμε πως ναι μεν μάθαμε το πρόγραμμα της σεζόν αλλά ακόμη δεν είναι οριστικό, αφού Δόξα Δράμας, Ασπρόπυργος, Καβάλα αναζητούν στα αρμόδια όργανα λύση μήπως και μπορέσουν να εκδώσουν τα δελτία τους, ενώ η Ζάκυνθος έχει καταφύγει στο Διοικητικό Εφετείο ώστε να ανατρέψει την απόφαση της ΕΕΑ και να να μπορέσει να κατέβει στο πρωτάθλημα. Η ενημέρωση που υπάρχει είναι πως εάν βρουν άκρη, σε απλά ελληνικά, μέχρι τις 12 του μηνός τότε θα ξαναγίνει η κλήρωση με εκείνες μέσα!


Ετσι ουδείς είναι 100% σίγουρος για το ποιοι θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα. Από απόψε το βράδυ το ίδιο ισχύει και για τα ρόστερ των ομάδων! Το διαιτητικό της ΕΠΟ δικαίωσε την ΑΕΛ στην προσφυγή της κατά της απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της Ομοσπονδίας να εξαιρέσει των κανονισμών της αδειοδότησης τις ομάδες της Football League που προβιβάστηκαν στη νέα Super League 2 μέσω της αναδιάρθωσης (όχι μέσω κατάταξης) και δεν είχαν αδειοδοτηθεί από τα αρμόδια όργανα. Τι σημαίνει αυτό; Πως Πανσερραϊκός, Ολυμπιακός Βόλου, Θεσπρωτός, Ηρακλής (επίσημα Τρίγλια), Αλμωπός Αριδαίας(δεν υπάρχει πρόβλημα αφού ο προγραμματισμός έγινε με τους περιορισμούς), Απόλλων Πόντου, Καλλιθέα, Αιγάλεω και Αστέρας Βλαχιώτη δεν έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν όλους τους παίκτες που απέκτησαν, αλλά μόνο όσους εμπίπτουν στους περιορισμούς των μη αδειδοτημένων ομάδων ( απεριόριστοι Ελληνες έως 25 ετών, 3 Ελληνες παίκτες άνω των 25 ετών και απεριόριστοι αλλοδαποί παίκτες έως 23 ετών).


Αυτό «μεταφράζεται» ότι ορισμένοι παίκτες που πήγαν στις συγκεκριμένες ομάδες ξαφνικά θα μείνουν ουσιαστικά άνεργοι και χωρίς το δικαίωμα να υπογράψουν αλλού καθώς έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος, ενώ την ίδια στιγμή και οι ομάδες κατέβαλαν χρήματα, όσο και αν είναι αυτά, για προκαταβολές, εισιτήρια και άλλα παρεμφερή σε ποδοσφαιριστές που δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Δηλαδή όλα άνω-κάτω και είμαστε στις 5 Οκτωβρίου.


Ξέχωρα ότι κάποιες από όσες δεν αδειοτούνται ενδέχεται να μην έχουν πλέον «μεγάλο» ρόστερ και να μην μπορούν να κάνουν ούτε αλλαγή ή ακόμη και να συμπληρώνουν 11άδα.


Την ίδια στιγμή τηλεοπτικό συμβόλαιο δεν έχει υπογραφεί, αλλά σε 12 ημέρες υπάρχει πρόθεση να δούμε δράση.

2 σχόλια:

  1. Καλά εκεί στην ΕΠΟ αλλάζετε τής αποφάσεις από την μία στιγμή στην άλλη έτσι γιατί όποιος κάνει ένσταση δικαιώνεται, μήπως δεν γνωρίζατε ότι αυτό θά γινόταν έπρεπε ό Κούγιας νά σάς τά πει, τώρα τί θά πείτε στις ομάδες πού κάνανε κάποιες μεταγραφές καί στους παίχτες πού μένουν στο κενό; έτσι πρόχειρα πάντα γίνονται όλα στην Ελλάδα,με λίγα λόγια τά κάνατε σκατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραια πραγματα στο Ελληνικο ποδοσφαιρο μπαραβο σας τα καταφερατε πολυ καλλα να μην σας ματιασουμε φτου σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365