Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

Ο Γρίφος της Καρατζόβας: Ο «φονεύς των γιγάντων» και τα παράλογα της super-league 2! - Δείτε την λύση του προηγούμενου γρίφου

Λύστε τον Γρίφο - Γράφει ο ACHRIDA365

Η άνοδος στην επόμενη κατηγορία παιζόταν την τελευταία αγωνιστική. Οι φήμες ότι τα ματς θα ήταν στημένα οργίαζαν. Ο έμπειρος αθλητικογράφος κ. Σπίθας του ARIDAIA365, είχε λάβει από το πρωί της Κυριακής από κορυφαίο παράγοντα της ΕΠΟ το παρακάτω παράξενο μήνυμα:


ΑΝΕ  ΑΝ  ΕΑΙ  ΡΑΜ Α ΛΑΚ  ΗΝ  Α  ΖΟΚ 

Ο κ. Σπίθας ζήτησε τη βοήθεια του φίλου του επιθεωρητή Σαϊνίδη ο οποίος κατάφερε και το διάβασε. Εσείς μπορείτε να το διαβάσετε;

Υ.Γ. Ποια ομάδα τη δεκαετία του ’80 είχε το παρατσούκλι o «φονεύς των γιγάντων»;

ACHRIDA365


*Λύστε τον γρίφο και δώστε την απάντηση στα σχόλια.


* Η σωστή απάντηση θα δοθεί στον γρίφο της επόμενης βδομάδας.


ΛΥΣΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΓΡΙΦΟΥ (ΚΡΥΟ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΔΥΟ..…….ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ): ΟΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ -2,-1,1,2,3

9 σχόλια:

  1. Πολύ έξυπνο και επίκαιρο μιας και η ομάδα μας θα αγωνίζεται φέτος στα σαλόνια της σουπερ Λιγκ 2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KOZANH ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 1-1. ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΔΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλμωψ ο φονεύς των γιγάντων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο παιδιά πολύ καλή στήλη αν ανέβαιναν και πιο συχνά γρίφοι θα ήταν καλύτερα. Ως γνωστόν ο γρίφος αναδεικνύει την οξυδέρκεια του ατόμου, στην Αμερική μάλιστα μεγάλα σαιτ παίρνουν χορηγίες από μεγάλες εταιρείες για να προωθούνται τέτοια ποστ.Την καλησπέρα μου. Ξέρω οτι το σχόλιο μου θα γίνει αντικείμενο χλευασμού αλλά anyway, όλα καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΕΝΑ ΕΝΑ

      ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

      Διαγραφή
  5. Μπράβο aridaia365 και achrida365 σε παρακολουθούμε κάθε εβδομάδα τα δε παιδιά μου ανυπομονούν κάθε φορά να διαβάσουν τους γρίφους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365