Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Superleague 2: Αναβολή πριν από τη σέντρα

Απίθανα πράγματα στη Superleague 2
Η σέντρα της Superleague 2 ήταν προγραμματισμένη για τις 15:00, ωστόσο η πρεμιέρας του πρωταθλήματος αναβλήθηκε λίγες ώρες νωρίτερα, μετά τη δικαίωση της Ζακύνθου στο Διαιτητικό.

Απίθανα πράγματα στη Superleague 2. Στις 15:00 ήταν προγραμματισμένη η σέντρα της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κι όμως περίπου τρεις ώρες πριν από το πρώτο σφύριγμα, αποφασίστηκε η αναβολή της πρώτης της αγωνιστικής στο έκτακτο Δ.Σ. της λίγκας.

Στην τηλεδιάσκεψη που έγινε το Σάββατο, αποφασίστηκε να αναβληθούν οι αγώνες της πρεμιέρας, την ώρα που όλες οι ομάδες ήταν έτοιμες να αγωνιστούν.

Όλα αυτά λόγω της δικαίωσης της Ζακύνθου στο Διαιτητικό δικαστήριο. Να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ είχε κοινοποιήσει εξώδικο στη Λίγκα το βράδυ της Παρασκευής (29/10) και ζητούσε την αναβολή των αγώνων.

1 σχόλιο:

  1. Τώρα περιμένετε τό εξώδικο τού Κούγια προς την αρμόδια επιτροπή καί πάει λέγοντας, πότε θά ξεκινήσει το πρωτάθλημα ένας θεός ξέρει, ένα ξέρω μόνο ότι τό έχετε ξευτηλισει, δηλαδή οποιανου τού σηκωθεί κάνει ενστάσεις εξώδικα καί καταστρέφει τίς ομάδες που περιμένουν τόσο καιρό.Αντε καημένο ποδόσφαιρο τί σού μελε νά πάθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365