Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ελπίδα Έδεσσας - Ακρίτας Σωσάνδρας 0 - 2

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Σάκη Αργυρίου για το Aridaia365

Με το διπλό έφυγε από το γήπεδο του Κλεισοχωρίου ο Ακρίτας Σωσάνδρας, ο οποίος επικράτησε της γηπεδούχου Ελπίδας Έδεσσας με σκορ 0 - 2, για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας του 1ου ομίλου.


Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 7 βαθμούς, βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με το Νησί και τους Προμάχους, τους οποίους αντιμετωπίσουν την επόμενη αγωνιστική, στο μεγάλο ντέρμπι της Α1 κατηγορίας.


Οι ποδοσφαιριστές του Θωμά Ουζούνη είχαν σε όλη την διάρκεια τον έλεγχο της αναμέτρηση και δίκαια έφυγαν με τους τρεις βαθμούς.


Το σκορ άνοιξε στο 24' όταν ο Παρτσανάκης έκανε ωραία ενέργεια και σέντρα για το κεφάλι του Τσόρμπα, ο οποίος πέτυχε το 0 - 1.

Πέντε λεπτά αργότερα έγινε ο 0 - 2 από το νεαρό Κόκλη, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Σάκη Αργυρίου για το Aridaia365:




































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365