Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μ. Αλέξανδρος Όρμας - Άρης Αμπελείων 1 - 0 / Πανηγύρισε την νίκη και ανεβαίνει ο Μέγας Αλέξανδρος

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος - Φωτορεπορταζ Γιώργος Καραγιαννίδης

Αγχωτική νίκη για τον Μ.Αλέξανδρο Όρμας που κατάφερε να λυγίσει με σκορ 1-0 την αντίσταση του Άρη Αμπελειών και κατέκτησε το τρίποντο της νίκης.


Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται ανοιχτά και χωρίς σκοπιμότητες, με τους γηπεδούχους πάντως να είναι καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και η νίκη τους μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιη, καθώς είχαν πιό κλασικές ευκαιρίες, τις οποίες απώλεσαν με χαρακτηριστική ευκολία, κάτι που παραλίγο να το πληρώσουν στο τέλος, αλλά ο κέρβερος γκολκήπερ τους, Άκης Ζλατάνης ήταν ανίκητος και επενέβη σωτήρια όποτε χρειάστηκε.


Όλα κρίθηκαν στο 33’ όταν ο Ματθαίος Μάρκου εκμεταταλεύτηκε το κενό στην άμυνα των φιλοξενουμένων και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0, που στάθηκε αρκετό για να χαρίσει την νίκη στους γηπεδούχους.


Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία στο τελευταίο ημίωρο, έψαξαν την ισοφάριση και απείλησαν στα τελευταία λεπτά, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έχασαν νωρίτερα μεγάλες ευκαιρίες να κλειδώσουν το παιχνίδι.


Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ Δαργινίδη, Λαμπρίδη, Παρούτογλου.


Μ.Αλέξανδρος: (Γιώργος Κορέλας)

Ζλατάνης, Νούσης, Πλίσκας, Γώγου, Μάρκου Π., Αβραμίδης, (90’ Αντωνιάδης), Μπίτσας, Κόγιος, Μπαγκής, Μάρκου Γ., (55’ Σαββίδης), Μάρκου Μ.


Άρης: (Κώστας Χαρμάνας)

Τοψής, Δούμας, Τσαρτσαράκης, (55’ Καλαϊτζής), Βουσβούρης, Αρβανιτόπουλος, Τζάτζης, Ραμπούσης, Τόσιος, Κουλούδης, Μέκολι, Περπερίδης.


Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιανννίδη για το Aridaia365:




























































10 σχόλια:

  1. Γκολ οφσάιντ Η ορμα. Γελάνε και η πέτρες, 2 μέτρα. Μιλούσατε για το λυκοστομο τραχαναδες.. ΛΟΣ ΑΜΠΕΛΕΣ ΜΟΝΟ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα επειδή σε κατάλαβα ποιος είσαι 3 τετ α τετ χάσαμε μια κενή εστία μια φάση κάνατε στο 95 με σουτ από τα 30 μέτρα καθαρό το γκολ το 3 σας μόνιμα τους κάλυπτε όλους!

      Διαγραφή
    2. Οι τραχανάδες γα ρθουν να σε γλεντήσουν και στο λος αμπελες δεν βλεπόσαστε γλυτωσατε ντορτι σήμερα με 4 βασικές απουσίες έπαιζε η ορμα και σας έκανε πλάκα!!!

      Διαγραφή
    3. Μάθε ορθογραφία και έλα μέσα σε εμάς να γράψεις διαγώνισμα

      Διαγραφή
  2. Πεντακάθαρο γκολ και να πονάει άντε γεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιο πεντακάθαρο ρε τρελέ, έκλεισε τα μάτια του ο επόπτης. Δν πρζ έχει ο καιρός γυρίσματα.

      Διαγραφή
  3. Είσαι τυχερός που δεν έφαγες καμία χούφτα να δεις μετά γέλιο που θα εκάναν όι πέτρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελάτε μέσα στην έδρα μας και θα δείτε πως ειναι να είσαι μάγκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ μαγκιά βγάλανε αυτοί στα σχόλια πω πω πω! Κάτι που στο γήπεδο δεν το βγάλανε καθόλου!! να παίζατε και λίγο μπαλιτσα καλά θα ήταν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λος αμπελες τα λέμε άλλη φορά….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365